Dacia Logan MCV sa 7 sedista

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • franky
    CBC Član
    • 09.03.2010
    • 22
    • beograd

Dacia Logan MCV sa 7 sedista

Hoce moja kuma da kupi auto sa 7 sedista (citaj: četvoro dece ). Hoce ovu Daciu. Da li neko ima iskustva sa ovim automobilom ? Uzela bi nov. Ima li u opšte jeftinijih automobila sa 7 sedista ? Skupa joj je Mazda 5, Zafira i Verso
    Unapred hvala
  • Davor
    CBC Senator XXL
    • 02.03.2005
    • 498
    • Novi Sad

Re: Dacia Logan MCV sa 7 sedista

Drugar ima vec dve godine za posao tu daciju samo sto nema 7 sedista nego 5. 1.4 motor koji je dosta trom,mada je on zadovoljan sa tim autom,zasda nije imao nekih zalbi.

Comment

• franky
      CBC Član
      • 09.03.2010
      • 22
      • beograd

to me zanima, kako je auto uzasno ruzan i jeste samo za posao

hvala na komentaru

Comment

• Davor
        CBC Senator XXL
        • 02.03.2005
        • 498
        • Novi Sad

Nema na cemu.

Kad se pojavio Logan karavan bio mi je malo je reci ruzan auto,sad kako vreme prolazi ili sam se navikao ili mi je opao kriterijum za lepotu .

Salu na stranu,za onog kome treba funkcionalno vozilo(bilo za posao ili prevoz dece) mislim da je solidan izbor makar bi ja za te novce svakako gledao nesto iz Zapadne Evrope jer sad je izbor sasvim dobar da se auto star svega 3-4 godine moze naci i za manje novce nego taj logan,a razlika u kvalitetu je ocigledna,pad vrednosti da ne govorim,a cena odrzavanja i nije nesto posebno na strani logana jer kao nov mora u ovlasceni servis na odrzavanje.

Comment

• ostres
          CBC Senator XXL
          • 01.06.2008
          • 305
          • Zemun

A opet sa druge strane novo je novo!
          Takodje, svi koje znam da voze ove nove Dacie su zadovoljni. Nude malo vise muzike za male pare.
          Naravno ako mozes da se pomiris da dizajneri nisu mislili o izgledu ni spolja ni iznutra.
          Live together, die alone.

Comment

• somi_kac
            CBC Senator XXL
            • 03.04.2009
            • 796
            • Kać

Bolje nesto iz uvoza staro 4-5 godina nego nova Dacia. Recimo Galaxy, Espace, C-Max...
            OPEL Astra 1.6i
            OPEL Kadett 1.6
            ŠKODA Favorit

Comment

• Davor
              CBC Senator XXL
              • 02.03.2005
              • 498
              • Novi Sad

Originally posted by ostres
              A opet sa druge strane novo je novo!
              Takodje, svi koje znam da voze ove nove Dacie su zadovoljni. Nude malo vise muzike za male pare.
              Naravno ako mozes da se pomiris da dizajneri nisu mislili o izgledu ni spolja ni iznutra.

Evo pogledaj sad u oglasima posto se prodaju Logani stari 3-4 godine,cena im je od 4-5500e,a novi su kostali od 7-10500e(onaj od 7 sam jednom video pa ono dobro da ga nisu bez boje prodali koliko je jadan), i ti za 3 godine gubis na njemu 4-5000e a na npr. astri H koja je sad od 7-8500e za 3 godine sigurno neces toliko izgubiti,da ne govorim o kvalitetu i enterijera i eksterijera ta dva auta,daljnoj prodaji,pa i nekom tzv. statusnom simbolu gde se mnogi smeju kad kazes da vozis Daciju u odnosu na WV,Opel i sl.

Sa druge strane u potpunosti razumem kad neko zeli novo,ali ne treba zbog toga da trazi manji kvalitet.

Comment

Working...
              X