Hocu da kupium grande punta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petza
    CBC Početnik
    • 18.09.2008
    • 9
    • Zemun

Hocu da kupium grande punta

E ovako zanima me grande punto 1.3 multi jet 2006-2007 god. Zanimaju me iskustva ,mane boljke ,kakav je motor i slicno?
    Hvala!!
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Hocu da kupium grande punta

Auto kao auto je dobar...taj 1.3 multijet motor je proglasen najboljim motorom u klasi do 1400cm,2004.god....mali je potrosac(5.5l euro dizela prosecno,onaj od 75ks)...odrzavanje ne znam kako je,ali nije jeftino...ima dpf filter cestica cadji,moras mu sipati aditiv,a u slucaju kvara od 3o.000 pa navise...mozda je benzinac 1.4 95ks jeftinija varijanta,ionako ed ide na 120din

Comment

• petza
      CBC Početnik
      • 18.09.2008
      • 9
      • Zemun

Da li jos neko ima iskustva sa ovim auticem za motor koliko sam citao svi ga hvale ,ugradjuje ga opel i suzuki?? Svi kazu za njega redovan servis i nema brige...

Comment

• shofer
        CBC Član
        • 20.12.2009
        • 41
        • Beograd

Pa ono,Grande Punto je pun hvale na stranim sajtovima.Potpuno je nov auto a sa njim platformu deli i nova Corsa,zajedno sa tim 1.3 jtd.To što ga hvale to stoji,motorić jeste dobar,al pošto ti uzimaš polovan,onda je bitno kakav je primerak u pitanju.Kako ga je i gde održavao prethodni,dal mu je prava kilometraža,..Inače,s tom karoserijom ne očekuje ne znam-kakve performanse,al ćeš imati komforan gradski auto s malom potrošnjom.
        A što se tiče redovnog servisa i održavanja,pa svaki motor će biti dugotrajan ako se tako postupa prema njemu.Problem je u tome što ljudi kod nas ne održavaju auto kako treba,štede na svemu i svačemu i onda je normalno da mu se skrati vek.To važi za sve motore.
        Raspitaj se dobro i uradi eventualno neku proveru,jer ako je auto iz uvoza onda je sigurno dosta prešao i sva je verovatnoća da mu kilometraža nije tačna.
        Pozdrav i srećno

Comment

• petza
          CBC Početnik
          • 18.09.2008
          • 9
          • Zemun

Naravno i ja sam svestan toga polovan auto macka u dzaku al ajde nadam se star je 3-4 god valjda nece biti toliko unisten , hvala drugari pozz....

Comment

Working...
          X