al vredi svaki dinar. letos kod kokinog broda dok je cekao u koloni da otvore njegovu traku, ribe odlepile, morao je pajserom da ih rasteruje. srecom pa se cekalo po 15tak minuta, da je bilo vise ne bi se odbranio.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
al vredi svaki dinar. letos kod kokinog broda dok je cekao u koloni da otvore njegovu traku, ribe odlepile, morao je pajserom da ih rasteruje. srecom pa se cekalo po 15tak minuta, da je bilo vise ne bi se odbranio.
nije to do mene bilo nego do kolege suvozaca, on je roba za klinke, ja sam mator coek...
zvao sam kaze 5500 zadnja cena..
zamenio je menjac pre 2 meseca a i sve filtere i ulja "sad sve radi na autu kao sat" kaze,
inace kaze da je auto bio od natase bekvalac..
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
da zaboravih-kaze da nije dopunio freon..
kolko bi tu bio prenos vlasnistva i kasko osiguranje?
kontam da je prenos 2.5% i kasko 3%godisnje(valjda nema neke starosne prepreke da se auto osigura)?
Ako nadjes osiguravajucu kucu koja hoce da ti da kasko za auto stariji od 5god... Hint: Takovo osiguranje (sve druge koje sam kontaktirao, uglavnom ove vece i poznatije sto se reklamiraju, su me odbili zbog starosne granice).
Prenos ne znam koliko je.
edit: Freon ne sme da pusta nigde tj on u teoriji nikada ne bi smeo da se dopunjava, posto bi isto tako morao i frizider da ides da dopunjavas. Verovatno sistem negde pusta, rupica na cevi ili slicno od manjih kvarova. To se ustanovljava tako sto se sipa UV boja, pa se nakon par dana rada klime ode kod majstora da se vidi gde pusta i problem resi (zavari).
ja se ne razumem bas najbolje ali sam cuo da ljudi dopunjavaju klimu..
al dobro eto jos jednog razloga da cena ide dole..
prilicno je razocaravajuce da niko nece da ti proda kasko za stariji auto..
kolko su ti ti iz takovo osig. trazili?
Za moj auto, sa popustom za kes, me je izaslo oko 300e.
Zeznuo sam se, jer sam pre toga regularno registrovao auto i uzeo standardno osiguranje na drugom mestu. Kod njih moze sve da se uradi i to na 6 (ili 8) rata bez kamate, sto znatno olaksava udar na budzet.
btw Zaboravih da ti napisem - OBAVEZNO proveri krov! Kako dihtuje, sve gumice, spojeve, ali svaki kvadratni centimetar. Oteraj auto u perionicu ili na pumpu, pa ga ispuskiraj. To je stavka koje moze poprilicno da ti pokvari uzivanje, pogotovo sto je sada sezona kada ne moze topless da se vozi. Imao sam srece kada sam gledao moj auto da je perionica bila plac pored.
Takodje, meni su naglasili (drugi vozaci MX-5), da obavezno pre otvaranja, odnosno zatvaranja, spustim prozore za po centimetar, kako bih sacuvao, na duze staze, gume koje dihtuju oko prozora.
Comment