golf ili astra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Urosh
    CBC Član
    • 13.05.2007
    • 79
    • Zemun
    • Toyota Avensis D4D

Re: golf ili astra

Malo šta na ovoj slici može da se vidi. Po njoj ne izgleda da je bila teže havarisana. Ali..! Ako nisi siguran da je auto bio samo "čukan" (ne umeš/ne možeš sam da proceniš), a nemaš nikog kome veruješ da ti tako nešto potvrdi, bolje zaboravi na Astru. To može da bude vrlo skup auto, naročito ako ga prodaje preprodavac, pa je sklopljen po sistemu - "samo da se ne vidi". Da ne dužim, veruj mi, pričam iz iskustva... Sa VW-om nisam imao dodirnih tačaka, pa ne bi da komentarišem. Već će se neko javiti...

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

90% auta starijih od 10 godina je cukano. Ne mislim odvaljeno, ali ne verujem da je ijedan prosao bez izgrebanog branika ili tako nesto. Pojam udaran je veoma sirok, od udaren sa zanemarljivom brzinom do otkinut sa 80 i vise km/h sto je velika razlika!
      Golf je lep i sve to stoji, ali ima 18 godina, sto znaci da je zreo za vojsku, sto bi rekli. Ne treba ti toliko mator auto, ako mozes da kupis drugi sa nista manje ili boljeg kvaliteta i savremenije izrade. Sa druge strane, ne treba ti Astra ako je bas bila udarena, i nije dobro ispravljena.
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

• damir123
        CBC Član
        • 06.06.2010
        • 10
        • sarajevo

ma da se ima para pa bi najradije kupio 5 golfa dizela al i ovo je skupljeno na jedvite jade

Comment

• chobo13
          CBC Senator XXL
          • 01.05.2009
          • 1274
          • pozega,srbija
          • AUDI,VW

pogledaj oglase sa seatima,imas ih mladjih za iste pare a u sustini su bazirani sa vw a motori su isti kao kod golfova!

Comment

• damir123
            CBC Član
            • 06.06.2010
            • 10
            • sarajevo

imas pravo isti djavo drugo pakovanje

Comment

• dris
              CBC Veteran
              • 24.01.2008
              • 172
              • Novi Sad

Previse je 3100e za auto star 18 godina, mislim jeste golf na dobrom glasu ali... za koju stotku vise mozes uzeti mnogo ozbiljniji i noviji auto.

Takodje prica da je neko uradio "punu" generalku na autu da bi ga zatim prodao ne pije vodu .
              Nebrojeno puta je navedeno: izaberi 2-3 ciljana modela obavezno ih provozaj i sve ce ti se samo kazati

Comment

• Laguna 2002
                CBC Senator
                • 13.12.2009
                • 297
                • Bačka Palanka

Originally posted by damir123
                laguna kapiram za golfa ponuditi jedno 5800km a za venta isto jer su cijene iste a sad ne znam jeli puno to za ova dva auta a astra je odpisana iak wv je meni bolji
                Prvi auto mi je bio Golf 3 92.g 1.8 b+ plin ( od opreme je imao samo servo volan ). Auto je bio dobar i jeftin za održavanje. Prodao sam ga i za iste pare kupio Xsaru 98 1.8 b + plin ( sa servom , klimom, el.podizačima, airbag,... ) Veruj mi nisam se pokajao ni jednog trenutka, a i oni koji su se samnom vozili u Xsari razbili su predrasude o francuzima, oduševili su se udobošću i konforom. Pogledaj zato još nešto osim nemaca. Xsaru 2001 godište sa dobrom opremom možeš uzeti za te pare, a iz mog iskustva ( vozio sam i Golf 3 i Astru G ) sigurno je bolji auto ( nego Golf 1992 i Astra 99.g bez opreme).

Comment

• dris
                  CBC Veteran
                  • 24.01.2008
                  • 172
                  • Novi Sad

Danas se vratih sa godisnjeg... kolega pazario Clio 2001. 1,2 benzinac sa klimom, znaci skroz OK autic, bukvalno kolega naleteo dok su ga prasnjavog na placu skinuli sa prikolice.
                  Oterali ga na servis i bukvalno nema potrebe za menjanjem kaiseva...tj. veliki servis

Znas koliko ga je platio, 2750e nisam mogao da verujem. Druze potrazi ti jos malo oglase...

Comment

• cuculo
                    CBC Član
                    • 03.09.2009
                    • 61
                    • Prilep Macedonija

ako uzimas golf sa dizel i benzin motorom uzmi slobodno,a astru uzmi benzinca slobodno opelovi dizel motori nisu se pokazali bas dobro

Comment

• kristina990
                      Banovan
                      • 13.04.2009
                      • 1066
                      • Srbija

ovaj golf je stvarno lep,povedi nekog limara koji se dobro razume da vidi da stvarno nije udaran,a motor možeš proveriti tako da na ravnoj podlozi u garaži naspeš ulja do maksimuma i posle toga pređeš 500 km negde na autoputu i preko 130km/h,na istom mestu proveriš nivo ulja,za tih 500 km ne sme da se nivo snizi ni za milimetar ako je motor dobar.

Comment

• Davor
                        CBC Senator XXL
                        • 02.03.2005
                        • 498
                        • Novi Sad

^^^

Pa ko ce ti danas dati 500km da vozis auto radi provere?

Comment

• somi_kac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2009
                          • 796
                          • Kać

Jednostavno skines merac ulja i na paljenje vidis da li baca ili dimi.
                          OPEL Astra 1.6i
                          OPEL Kadett 1.6
                          ŠKODA Favorit

Comment

Working...
                          X