ima ga i fokus, nego me zanima kako mu smeta gradska voznja????
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Nema svaki Focus, vec samo TDCi, TDDi nema.
Sto se plasite tog plivajuceg zamajca, to i nije tako losa stvar?! Produzava radni vek lamele (bez opruga) i nije tako skup, ja mislim da je sa njom oko 220 Eura ceo set. Menja se na oko 200.000km, to je neki propisani minimum, ne znam da je iko pre toga radio servis.
Pa, steti mu gradska voznja, kreni-stani i stalno kvacilanje.
Ja bih rekao da mu steti naglo startovanje i podpisivanje...a "kvacilati" se mora,nije to wartburg da se salta bez kvacila...tddi se proizvodio uporedo sa tdci do 2004-te i neki tddi ima a neki nema plivajuci zamajac...to bez broja motora i sasije ne mozes da znas...sa plivajucim je mirniji i tisi rad motora,bolje prenosenje sile,a on cuva prvenstveno menjac...najjeftiniji zamajac valeo bez seta kvacila kosta 23-24 000din + kvacilo 10-taK+ rad majstora-oko 45 000din...nema za 220e sem polovan(prodaju u Sapcu za 50e)
Nema svaki Focus, vec samo TDCi, TDDi nema.
Sto se plasite tog plivajuceg zamajca, to i nije tako losa stvar?! Produzava radni vek lamele (bez opruga) i nije tako skup, ja mislim da je sa njom oko 220 Eura ceo set. Menja se na oko 200.000km, to je neki propisani minimum, ne znam da je iko pre toga radio servis.
Pa, steti mu gradska voznja, kreni-stani i stalno kvacilanje.
220 eura set?!?! Pa da toliko kosta onda niko nebi ni vodio racuna o plivajucem zamajcu. Covece to je prejeftino.
I da naravno steti mu gradska voznja, a kom autu nije stetna gradska voznja?
Uzimaj slobodno - chevrolet valjda daje 3 god garancije sto znaci da je jos pod garancijom ili je tek istekla.
U svakom slucaju moci ces da dobijes servisnu istoriju i vides sta je sve radjeno na vozilu jer dok je pod
garancijom mora da se odrzava kod ovlascenog dilera.
drugari ja resio da uzmem ford fokusa od 2002god sa onim lepsim branikom napred 1.6 benz, u utorak drug treba da ide za sloveniju i italiju. Recite mi cuo sam da ima americki fokus i da nije dobro uzeti ga, u cemu se razlikuje od ovog za evropsko trziste, kako ga prepoznati? Inace motor na fokusu koji bih uzeo je 1.6 sa 101 konja valjda je taj za evropsko trziste? Poz.
Za Američko tržište ima produžene branike, i napred i nazad. Pretpostavljam da ima i više opreme i automatski menjač, mada nisam siguran.
Kuriozitet je da, u americi se ljudi ismejavaju Focus-u, dok je u evropi standard po dinamičnosti,voznim osobinama i kvalitetu.
I da, u amreičkom brzinometar je u miljama, pa ćeš tako najlakše provaliti za koje je tržište.
Amerikanci su samo 2.0 benz, uglavnom limuzine i 3. vrata.
Vizuelno se razlikuju po isturenijim branicima bez migavaca, a migavci su u masci izmedju farova.
Laceti je puno bolji auto, ima ga moj drug, bugarski konzul u nisu. Mogu da ga uzmem za probu ako te interesuje da uporedis.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Fokusi za Amerciko trziste imaju oznake ZX odnosno ZX3 zx4 zx5 . Uglavnom su brebogati opremom ali imaju i nesto slozenije motore tj jace pa je i odrzavanje istih zahtevnije-skuplje a kod nas i problem nabavka delova tako da taj model fokusa ovde kupuju u glavnom ne upuceni ali ih je u svakom slucaju malo .
To je to sto se tice slika ali se generalno fokusiraj na oznake ZX a to su vozila namenjena Americkom trzistu ali ih naravno ima svuda gde su bili trazeni .
Comment