ovaj majstor sto je gledao auto sa mnom rekao mi je da to nije veliki problem jer je samo na tom tu delu i vidi se da taj deo nije cukan tako da pitanje je sad sto se tu skinuo lak ali jbg ipak je to 15 god star auto ko zna sto se tu skinulo ali btw i nesto me ne zanima mnogo ta boja naj bitnije mi je da su limarija i motor u ok stanju a za farbu da se srediti.
Ti razmisli o ovome.
Znaci da je farban i lose uradjen, sto bi znacilo da ces kroz neko vreme da ga fabras, sto je opet neki trosak na koji moras na racunas.
pitanje je samo da li je ceo farban pa moras da racunas da ce se skinuti svuda ili samo neki delovi.
Ne mora da znaci, moja Astra nije nikad farbana, a popucao joj je lak i matirala je. Posledica parkiranja napolju i raznih atmosferskih prilika...
Upravo tako, iz mog iskustva (koje nije preveliko) to upravo znaci da auto nije udaran i loše farban, nego je najverovatnije mnogo puta poliran ili je na tom mestu polirka malo duže držana pa je lak stanjen previše tako da je počeo da puca, to bi trebalo držati dok ti ne dosadi i dok još malo na parkingu ne isčukaš auto pa ga komplet ofarbati...
pazi s'obzirom da je auto vise stajao nego sto se vozio i od 2005 stoji napolju ne cudi me da ispuca lak od toga,ali kao sto rekoh to i nije toliko bitno
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment