da li uzeti za ozbiljno...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • IlijaGM
    CBC Senator XXL
    • 02.12.2008
    • 313
    • Gornji Milanovac

Re: da li uzeti za ozbiljno...

elantra je super auto,mada mi je kod ove kilomtrza sumljiva,morash je dvesti negde na proveru
    Originally posted by zoranbg
    nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

na slikama izgleda kao nova tako da ne treba biti previse skeptican po pitanju kilometraze.Nisam obracao paznju na taj auto ali sad kada sam pogledao zaista mi se svidja.

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Evo jedne koja se od prilike uklapa u tu cenu sa malom zaradom prodavca kod nas.http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vr4ahyv4uhb2

Comment

• alexa05
          CBC Senator XXL
          • 23.07.2006
          • 1769
          • Smederevo
          • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Nema klimu, mozda je zato ta cena
          EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• IlijaGM
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2008
            • 313
            • Gornji Milanovac

Pise da ima

Comment

• dris
              CBC Veteran
              • 24.01.2008
              • 172
              • Novi Sad

zvao sam lika i kaze da nema klimu,
              navodno se i on cudio otkud oprema TREND, posto ja znam za GL i GLS .... GT-uglavnom u USA

Dovezen je iz Austrije, i barem prema njegovoj prici nije nikakav problem teranje u ovlasceni servis...
              Ako bude srece, od nedelje ce raditi slep sluzba na relaciji RU-NS tj. ovlascenog...

pisem dalje utiske, e da ako je neko sa foruma kupi ocu 10% necete da me prevarite

Comment

• sasha015
                CBC Veteran
                • 29.02.2008
                • 153
                • LOznica
                • Hyundai i-20

viewtopic.php?f=377&t=33738

Od toliko auto placeva u Novom Sadu,koji je mozda i jaci od BEOGRADA po tom pitanju ,ti nadje u Rumi,pa jos i slep da placas

I nema klimu.
                Ruma,slep,nema klimu....jos?

Comment

• gorans
                  CBC Senator XXL
                  • 09.03.2010
                  • 1525
                  • Beograd

Ako je dobar auto isplati se ici i u Dimitrovgrad.Ne kupuje bicikl od 70e da ide po njega u Rumu.

Comment

• gorans
                    CBC Senator XXL
                    • 09.03.2010
                    • 1525
                    • Beograd

Da se nadovezem,obavezno i na 1. mestu proveri LEGALNOST uvezenog auta jer taj auto ide odma na tvoje ime pa kad ti ga oduzmu nemas kome da se zalis.Zato je,po meni,bolje uzeti registrovan auto pa voziti na ovlascenje dok ne prodje zabrana otudjenja od 60 dana pa ga prevesti na svoje ime kada istekne taj period ili kada budes produzavao registraciju.

Comment

• dris
                      CBC Veteran
                      • 24.01.2008
                      • 172
                      • Novi Sad

Ne kazem, placeva po NS-u ima bas dosta, ali problem je sto u okviru planiranog budzeta 99% tih vozila 2001-2002 godiste su u takvom stanju da bih u startu posle kupovine morao da colujem jos 500-100e da se saniraju anomalije, a to mi ne treba... nemam vremena da se igram, da imam vremena sa 500e bi napravio chudo od moje lajke pa nek je i 100 godina stara.
                      punta bih izbegao jer vec imam auto "veceg" kalibra koji je samo 12 godina stariji i nije macka u dzaku jer ga dobro poznajem... narodski receno kad me zasvrbi ocu da se poceshem a da pri tome rukom ne zapnem za menjac, volan...

Slazem se Ruma je na 40 minuta od NS i napraviti ekskurziju pa videti o chemu se radi, 100 puta je dokazano da su slike jedna a kada vidis uzivo auto nesto sasvim drugo, vredi pogledati. Ima i u Rumi majstora koji mogu proveriti stanje vozila ali, ovlasceni u NS-u moze proveriti istoriju odrzavanja auta (makar u vreme garancije), sto opet moze da koristi... zadnji auto koji sam gledao je navodno uvezen iz Slovenije a u servisu (ovlasceni moze i vise da mi kaze) su mi rekli po VIN-u da je auto namenjen Poljskom trzistu... dalju matematiku sam sam sabrao...
                      cetvoro ociju otvornih i bez zaletanja... natrcace vec nesto.

@gorans, sjajna ideja to mi nije palo na pamet... nek on njega registruje na sebe a posle 60 dana kada bolje upoznam "kupovinu" ugradim plin i prebacim saobracajnu na sebe sa sve upisivanjem atesta.
                      jos jedno glupo pitanje: sta bi ja konkretno dobio kada bi on prvo registrovao auto na sebe ?
                      kome bih mogao da se zalim (u slucaju oduzimanja).... ?

Comment

• Vlada_nbgd
                        CBC Senator XXL
                        • 11.09.2005
                        • 1066
                        • Novi Beograd/Topcider
                        • ford focus sport pack

Ovo sa registracijom nema nikave veze.Za maloverzacije prilikom uvoza ogdovoran je onaj ko uvozi kola,a to nisi ti u svakom slucaju i to je lako dokazivo.Opet ni tih 60 dana ne znaci nista ,moze da prodje i godinu dana od trenutka registracije pa do oduzimanja kola.I kola se u svakom slucaju oduzimaju trenutnom vlasniku,odnosno tebi.Imas citav roman o nelegalnim automobilima na ovom forumu.Znaci prvo dobro proveri regularnost auta,a onda ga slobodno registruj na sebe.
                        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• IlijaGM
                          CBC Senator XXL
                          • 02.12.2008
                          • 313
                          • Gornji Milanovac

Originally posted by dris
                          zvao sam lika i kaze da nema klimu,
                          navodno se i on cudio otkud oprema TREND, posto ja znam za GL i GLS .... GT-uglavnom u USA

Dovezen je iz Austrije, i barem prema njegovoj prici nije nikakav problem teranje u ovlasceni servis...
                          Ako bude srece, od nedelje ce raditi slep sluzba na relaciji RU-NS tj. ovlascenog...

pisem dalje utiske, e da ako je neko sa foruma kupi ocu 10% necete da me prevarite
                          ja sam pogreshio ova shto si ti postavio ovaj strani link ona ima klumu,a ova domaca nema.sorry

Comment

• gorans
                            CBC Senator XXL
                            • 09.03.2010
                            • 1525
                            • Beograd

Kako god bilo legalnost ti je na prvom mestu a za ispravnost i dalje kvarove uzdaj se u svoje oci i usi i u servis gde ga vodis a posebno u srecu

Comment

• dris
                              CBC Veteran
                              • 24.01.2008
                              • 172
                              • Novi Sad

jel imate neke linkove za proveru "kradenosti", jbg. pao reinstal windows stakla pa mi otisle omiljene strane...

srece u svakom slucaju ce trebati....

@ sasha015 : e u postu koji si linkovao nadjem opet link amss-a gde se navode euro3 motori... i zamisli ima na spisku 4 motora 1.6 sa 66kw ili 90 konja
                              cak ni u wikipediji niko ne spominje takav motor ???

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

Originally posted by somi_kac
                                Iznenadio bi' se kad bi' pregledao sva ta kola koja sam naveo licno, ili sa mehanicarem i limarom zajedno.
                                I nemoj vise coveku da trujemo temu.
                                Elem, videcu ja sutra neku Astru karavan, pa cu javiti cenu i sve, cisto poredjenja radi. Da ne bude vise zabluda...
                                E mene interesuje taj C2 a interesuje me i taj mondeo. Na kojim to placevima ima tako jeftino?
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X