Kupovina 307ice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milos86
    CBC Član
    • 02.07.2010
    • 69
    • Beograd

Kupovina 307ice

Pozdrav, posle 2 meseca citanja foruma, dovumljenja izmedju Megana, Stila, 307 i Corolle. Odlucih se za 307, benzin, da nije iz uvoza, razlog, udoban mi je mnogo i lepsi
    Odmah da se zna, da se u automobile ne razumem, i da sam dosad vozio juga
    Sve sto znam o automobilima je sto sam proveo oko 50h u 2 meseca citajuci po netu iskustva, pre svega po forumima.

E sada, nacitah se da je po forumima popljuvan, narocito dizel. E sada, pogledao sam uzivo 2 modela, a vozio sam pre toga 1h prijateljev 307 (benzin, 2001, odrzavan, 130000 presao).

Sada imam pitanje u vezi ova 2 automobila sto sam gledao:

auto 1: 2002 god, 130000 presao, klima... 136ks, e sada, drugi vlasnik, kaze mora da zameni lamelu jednu jer ne valja, pa su mu je iskljucili dok ne kupi novu da se zameni, pa me zanima, el to treba da mi znaci nesto kao kupcu?

auto 2:2004 god, 160000km presao, drugi vlasnik, 110KS, e sada, kod ovoga sve deluje Ok meni prilikom gledanja spolja i voznje od 15min, izuzev jedne stvari, koju nisam primetio kod prethodna 2 automobila, kvacilo ima oko 1cm lufta odmah na pocetku, pa pretpostavljam da to tako ne treba? I el to veliki izdatak ako treba da se namesti?

Jos jedno pitanje u globalu, ESP, koliko mi znaci? Posto nijedan od 2 navedena ga nema, a ja ne planiram nesto brzo da vozim, ili ne znam sta, normalna gradska i medjugradska voznja, mislim da bih prelazio oko 1500km mesecno.

Kad kupim automobil praniram da odmah dam ~500e na servis, takodje cena oba navedena je 5300e.
  • gogi11
    CBC Senator XXL
    • 26.10.2009
    • 790
    • Sever Srbije - Novi Sad

Re: Kupovina 307ice

Pozdrav milose , mi se izdivanismo oko svega ovoga vec a dobro je sto si otvorio temu pa da cujes i misljenja drugih kolega sa foruma.

Moje u glavnom znas vec ali samo jos jednom da dodam za onaj ESP sto si zap'o za njega , to je vrlo korisna stvar ali ne i presudna u odabiru auta pogotovo ako se dvoumis izmedju 2 auta od kojih jedan ima a drugi nema ESP naravno opsti utisak o stanju auta treba da dovede do zakljucka sta odabrati a ako se i potrefi da je auto sa esp-om u najboljem stanju onda je to pun pogodak.
    Ajde srecno pa javi sta i kako.

Comment

• milos86
      CBC Član
      • 02.07.2010
      • 69
      • Beograd

Takodje, jos jedno pitanje, kad izaberem neku 307, idem u servis na pregled, e sada, zanima me ima li neki servis za preporuku a da ne moram da zakazujem unapred? I ako ima( a valjda ga ima ), ako moze preporuka. Lokacija je Beograd. :-)

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Kako mislis iskljucili mu jednu lamelu dok je ne zameni,ne razumem.Za onaj drugi pitao si za kvacilo,svako kvacilo mora da ima odredjeni prazan hod.Kada polazis iz mesta auto nesme da zatrese i probaj da ga vozis 5-om brzinom oko 80kmh i naglo mu pritisni gas pa ako povlaci i ne proklizava onda ti je kvacilo i lamela OK

Comment

• milos86
          CBC Član
          • 02.07.2010
          • 69
          • Beograd

Iskljucili su mu LSondu valjda, nesto nije valjala pa treba da se zameni.

A za auto br 2: kvacilo prvih 1 cm, kao da ima jako mali otpor, ili da ga nema, na to mislim

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... 07_16_16v/
            Ovaj ti je u full opremi

Comment

• M626
              CBC Senator
              • 12.01.2006
              • 200
              • Beograd, Konjarnik

Nije, nema ESP
              Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

Ali ima pranje farova pa mozes naknadno da ugradis Xenone i da bude po zakonu (za nivelaciju ko te pita).

Comment

Working...
                X