Reno Laguna II 2001 1.8 2004

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lauda
    CBC Senator
    • 24.07.2010
    • 207
    • Zemun

Reno Laguna II 2001 1.8 2004

Imam priliku da kupim Lagunu 1.8 2004. godište, prešao stvarnih 67.000 km. čovek je prvi vlasnik, auto kupljen kod nas, redovno održavan i servisiran, a pri tom i garažiran.
    Moje pitanje: koliko vredi ovaj auto, pošto čovek neće da se izjasni oko cene.
    PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI
  • gogi11
    CBC Senator XXL
    • 26.10.2009
    • 790
    • Sever Srbije - Novi Sad

Re: Reno Laguna II 2001 1,8 16v TNG

Pa ako dam svoju procenu ispasce da sam na njegovoj strani
    Ako je stanje auta zaista dobro a uz to i poznata servisna istorija i prava kilometraza nema potrebe da se mnogo natezes oko cene ako vec zelis dobar auto i za sebe pa da si miran nekoliko godina.

Pogledaj oglase auta iz uvoza tj njihove cene istog modela sa istom opremom i godista , racunaj da trgovci spustaju cenu od 200-400e ! i dobices neku realnu cenu (koliko toliko)
    Neka bude moja procena : oko 6000e minimum a max cena do 6800e Ipak treba uzeti u obzir da je auto kupljen kod nas u salonu i da je nadamo se dobro odrzavan i sa pravom kilometrazom tako da ponavljam ako zelis dobar auto i to bas Lagunu onda ne moj zaliti novac ali opet i imaj neku meru.

Comment

• dris
      CBC Veteran
      • 24.01.2008
      • 172
      • Novi Sad

Pozdrav,
      @Lauda : nisi se izjasnio da li se konkretno taj auto tebi svidja, pretpostavljam da je odgovor da.
      Ako ti se svidja savetujem ti da ne odugovlacis previse sa odlukom, jer u Srbiji nema puno ljudi koji kupuju nov auto da bi ga se odrekli VEC posle 6 godina.

Originally posted by Lauda
      Imam priliku da kupim Lagunu 1.8 2004. godište, prešao stvarnih 67.000 km. čovek je prvi vlasnik, auto kupljen kod nas, redovno održavan i servisiran, a pri tom i garažiran.
      Moje pitanje: koliko vredi ovaj auto, pošto čovek neće da se izjasni oko cene.
      Oko cene se ne bih izjasnjavao, posto si naveo da "prodavac" nije "formirao" cenu moj ti je savet da ti na njega za pocetak ostavis utisak ozbiljnog kupca, i time sebe stavio "na vrhu liste cekanja". Lik se ocigledno necka da li da prodaje ili ne... e tu sad ne valja se ni zaletati sa visokim ponudama, a opet ne treba ga ni uvrediti ponudom, najbolje kreni pregovore uporedjivanjem sa cenama iz oglasa +/- prednosti "domaceg vozila" i verujem da cete se lako sporazumeti.

Comment

• Lauda
        CBC Senator
        • 24.07.2010
        • 207
        • Zemun

Poznajem čoveka odlično, to je otac mog odličnog druga, tako da o autu znam sve od prvog dana, čak sam i išao sa njima kad su ga kupovali (na sajmu 2004.), a što se tiče kupovine, on je već kupio novi auto, tako da njemu nije nešto važno zbog para.
        Videću sutra sa njim šta kaže. Auto nije ni dao u oglase, tako da ne moram da žurim.

Comment

• mobbdeepqb
          CBC Senator XXL
          • 19.07.2009
          • 383
          • beograd

Onda kupuj bez razmisljanja.....POZZ

Comment

• gogi11
            CBC Senator XXL
            • 26.10.2009
            • 790

I ja sam za to *kupuj* naravno kad vec znas sve o autu a i ako cena godi ne razmisljaj pa na kraju i neka te saceka koji evric ako je frka .
            Ajde javi sta si resio . Pitaj ga sutra koji je paket opreme , ako nije siguran otvori kasetu kod suvozaca i pisace na polici paket opreme cisto da znas.

Comment

• dris
              CBC Veteran
              • 24.01.2008
              • 172
              • Novi Sad

to je najbolja kombinacija, kada poznajes vlasnike, poznajes auto, i j0s je taj auto kod njih od pocetka.

tako nesto sam i ja svojevremeno odradio sa mojom lajkom... no to je nebitno.

Druga stvar, njima ako nije "hitno" za lovu ti daje malko lufta u razmisljanju-kalkulisanju i njima bi verovatno bilo drago da je prodaju nekome koga poznaju, ali ne nemoj se zavaravati da si ti jedini njihov prijatelj kojem bi oni to prodali, prvi sledeci prijatelj ili rodjak koji "nanjusi" tesan prostor u njihovom dvoristu ce to iskoristiti, a veruj mi tebi ce biti itekako zao a pogotovo kada budes "lunjao" po oglasima .... Mislim naravno ako si uopste i planirao kupovinu, ili je to ona varijanta da su se oni prvo tebi ponudili. Ako je to ta varijanta, a jos te i dobro poznaju veruj da onda sigurno njima i nije bitno da li ces odma izvaditi ceo bunt para, dace sigurno na rate ali moras iskreno i otvoreno prici celoj prici. Ako vide da si "otvoreno prisao" i razmislio cena ce biti najmanji problem.

nemoj da ispadne da te nagovaram na bilo sta, ti samo dooobro porazmisli sta i kako.... konkretno ja sam pre 3 dana kupio auto "u rangu" cena koji sam i trazio, DA JE kojim slucajem prijateljev cale obnovio vozni park ja bi momentalno kupio njegovog MEGANA 1.5DCI koji je kod njih od pocetka i pri tome naravno bih morao uzeti ozbiljniji kredit..... a konkretnije kada su oni kupili tog megana ja sam od njih kupio LADU SAMARU koja je takodje bila kod njih od "nultog" kilometra. Tako da ti ne pricam bas zato sto mi se eto svidja, nego tako bih i postupio, jedino sto je njihov megan suvise mlad za udaju

Comment

• Lauda
                CBC Senator
                • 24.07.2010
                • 207
                • Zemun

Re: Reno Laguna II 2001 1.8 2004

Sranje, auto je prodat

Prodao ga svom prijetelju koji uopšte nije mislio da ga kupi, ali je ispalo tako da ga neplanirano uzme.
                Nisam ni ja bio u fazi kupovine, ali na ovakve ponude stvarno čovek mora da odlučnije reaguje.
                Što je najgore, prodat je za 6.000e i to na otplatu do Nove godine.
                Sigurno bi ga i ja dobio po takvim uslovima, ali šta je tu je, idemo dalje.
                Jako mi je žao, ko zna kad će mi se ukazati tako dobra prilika za tako odličan auto.

Comment

• gogi11
                  CBC Senator XXL
                  • 26.10.2009
                  • 790

Znas kada ce ? NIKAD .

Comment

• Lauda
                    CBC Senator
                    • 24.07.2010
                    • 207
                    • Zemun

Verovatno nikad, ali bar drugi da znaju ako im se nešto ovako prodaje kako da reaguju.
                    Odmah i na prvu, a posle razmišljaj kad ga kupiš.

Comment

• gogi11
                      CBC Senator XXL
                      • 26.10.2009
                      • 790

Ma opusteno bre imas iz uvoza koliko hoces laguna

Comment

• Car
                        CBC Senator XXL
                        • 07.07.2005
                        • 900
                        • Beograd

Ima... sa 5 puta većim kilometražama.

Comment

• gogi11
                          CBC Senator XXL
                          • 26.10.2009
                          • 790

Ma znam ali nisam hteo ..... ma ne staj na muku coveku bre

Comment

• Lauda
                            CBC Senator
                            • 24.07.2010
                            • 207
                            • Zemun

Ma prežalio sam je, ionako nisam bio u fazi kupovine.
                            Ali kad bolje rasmislim, žao mi je , tako odličan auto.

Comment

• dris
                              CBC Veteran
                              • 24.01.2008
                              • 172
                              • Novi Sad

e jbg, bas steta

To bi bila jako dobra kupovina bila. A sta da radis,desava se. Svakako si naveo da nisi bio u "fazi" kupovine tako da relaks, bice kola .
                              Takva kupovina rodjaci-prijatelji pa jos i kupljena u Srbiji i jeste najbolja varijanta za polovnjake, a najvise zbog sigurnosti jer znas "sta i kako" kupujes.
                              Ali to ni najmanje ne znaci da su svi "uvezni" polovnjaci krs, moze se itekako naci odlican auto. Doduse za tako sto treba provesti poprilicno vremena, pregledati preko neta stotine oglasa, obici desetine placeva... i naletece vec nesto.
                              Svako ima svoje prioritete, a "novi auto" ti ocigledno nije bio. Otkud znas, mozda i bolje sto ga nisi uzeo. Daj te pare na skolu-fakultet unapredi sebe pa posle ako se sklope "zvezde" neces ni pomisljati na polovnjaka... show must go on.

Comment

Working...
                              X