Da li moze mala pomoc - u najavi je prodaja jednog Saaba 95, pa mi treba ideja o tome sta bi bila prijateljska cena. Auto je 3 godine star, u Belgiji je, tamo je registrovan, prvi vlasnik, covek koga dobro poznajem (auto se vodi na njegovu firmu), ima nesto malo preko 100.000 predjenih kilometara. Uredno je servisiran, u ovlascenom servisu. Motor je 2300 ccm, benzinski, oprema Aero, skroz u redu auto. Covek planira u dogledno vreme da menja auto, ovaj mora da proda, jer ce morati da plati neki porez ako hoce da ga zadrzi.
Tesko mi je da procenim koliko bi bilo mudro platiti taj auto, u svakom slucaju, razmisljam da mu ponudim 500-1000 eur vise nego sto bi mu hendler ponudio. A i da budem iskren, malo je tih automobila u prodaji, pa je tesko napraviti razumnu procenu. Znam da je placen oko 45.000 eur kad je kupljen.
Svaka mudra misao je dobro dosla.
Tesko mi je da procenim koliko bi bilo mudro platiti taj auto, u svakom slucaju, razmisljam da mu ponudim 500-1000 eur vise nego sto bi mu hendler ponudio. A i da budem iskren, malo je tih automobila u prodaji, pa je tesko napraviti razumnu procenu. Znam da je placen oko 45.000 eur kad je kupljen.
Svaka mudra misao je dobro dosla.
Comment