Audi A6 Stara sestica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

Audi A6 Stara sestica

Pre neki dan sam bio da pogledam jedan stariji A6 iz 97 god. Bas ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... udi_a6_s6/
    Interesuje me da li vredi dati para za ovakav auto. Meni bi se uhvatio za lepu cenu jer je u pitanju trampa za jeftiniji sa doplatom.
    E sad kako su se pokazali ovi motori, da li imaju famoznu k-glavu i kakvi su za odrzavanje.
    Auto je generalno utegnut i ocuvan dobro jedino me buni sto na benzinu malo losije radi i sto po ukljucivanju klime obrtaji pocnu da variraju od 200(samo sto se ne ugasi) pa do 1000 rpm.
    Svako iskustvo forumasa sa ovakvim automobilom i motorom bi mi dobro doslo jer sam do sad vozio samo Opele.
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Re: Audi A6 Stara sestica

K-glava koja ima problema definitivno.

Comment

• acatramvaj
      CBC Član
      • 07.07.2009
      • 83
      • Cuprija

A zna li neko nesto o ovom autu. Kod ovog mi se bas svidja ovaj 1.8t motor. Kakav je on sto se tice plina s'obzirom da ima turbinu.
      Radi se o ovom autu http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... i_a4_18_t/. Svaka pomoc bi dobro dosla.
      Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• ale944
        CBC Senator XXL
        • 20.03.2006
        • 1457
        • Beograd

Kakav je on sto se tice plina s'obzirom da ima turbinu.
        sto se tice plina , s'obzirom da ima turbinu ici ce brze nego onaj koji nema turbinu
        http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• acatramvaj
          CBC Član
          • 07.07.2009
          • 83
          • Cuprija

Pretpostavio sam . Cuo sam dosta pohvala o tom motoru. Sta mislite o oglasu za ovaj A4 koji sam resio da pogledam. Znam da oglas na sajtu nije merodavan i da nista bez uzivo gledanja ali bi mi ipak dobro dosao savet bilo koje vrste. Da li se isplati preci put da se pogleda ovaj Audi?

Comment

• alexa05
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2006
            • 1769
            • Smederevo
            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Pa i nije ti neki preterani put u pitanju
            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA