Sta mislite o ovom citroenu C4?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LEZA
    CBC Senator
    • 10.08.2007
    • 280
    • Beograd

Sta mislite o ovom citroenu C4?

http://www.s-leasing.hr/used/?mid=1&sub ... 26&lang=rs
    Nadam se da sam potrefio temu. . . Interesuje me da li je neko gledao ovaj auto i da li neko nesto zna o njemu, mnogo bi mi znacilo posto bi moj ortak hteo da kupi tako nesto, a mene je zaduzio da mu nadjem, a ne bih voleo da mu nadjem neki les od kola
  • aivan
    CBC Senator
    • 28.02.2006
    • 247
    • Bograd, Mirijevo

Re: Sta mislite o ovom citroenu C4?

Druze, prijateljski savet .. zahvali se ortaku sto ti je ukazao poverenje i nemoj ti da mu trazis kola, to nikad nije na dobro izaslo, i to cik pogodi po koga ...?
    Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• maliomladinac
      CBC Senator XXL
      • 21.11.2008
      • 995
      • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Bio na placu S lizinga(i pusinga), video ga pored ostalih vozila, deluje mi pohabano i ne tako dobro ocuvano. Enterijer mi je onako, kao da je presao 300.000km(ne da su menjali kilometrazu, nego da ga je neko silio sa smirglom). I kao sto rece aivan, nije pametno tako nesto raditi, jer sutra crkne nesto, zna se ko je odgovoran.

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
      061/665-94-23

Comment

• LEZA
        CBC Senator
        • 10.08.2007
        • 280
        • Beograd

Dobro, ne znam, meni je enterijer sasvim ok za tu kilometrazu, tako da ne verujem da se S- lizing bavi vracanjem kilometraze, mene interesuje da li ga je neko gledao, palio, znaci, da li je neko bio zainteresovan za njega, i zasto ga nije uzeo, ja ga nisam palio, bio sam, gledao sam ga spolja i iznutra, ima nekih stvari da se radi zadnja maglenka je upala u branik i malo je izgreban prednji branik, ali za tu opremu cena je vise nego korektna, pa me zato interesuje. . . A za kupovinu za ortaka, ortak nije u tom fazonu, ja mu samo predlazem, a on donosi krajnju odluku, tako da . . . Videcemo. . .

Comment

• LEZA
          CBC Senator
          • 10.08.2007
          • 280
          • Beograd

Auto je prodat, tako da hvala svima na pomoci. . .

Comment

Working...
          X