lancia thesis 2.4jtd '02.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fordmondeo
    CBC Početnik
    • 30.12.2008
    • 9

lancia thesis 2.4jtd '02.

Ljudi,
    šta mislite o Lancia Thesis 2.4jtd 2002.god? Košta 9.400€ (možda se može i spustiti cijena) i stvarno super izgleda, ima puno opreme. Ali ja ništa o Lanciama ne znam pa vas molim za pomoć
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Re: lancia thesis 2.4jtd '02.

preskoci jtd do 2003 , imale su fabricke greske na glavama motora i turbine su lose u serijama , po meni je mnogo pametniji izbor 2.oT benzinac i raspitaj se za cene delova posebno ako ima vazdusno vesanje poz
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

odlican auto ako imas para za odrzavanje. retko ces ga naci da je ispod 300000 km pogotovo ako je iz italije. Inace prednji amortizeri su oko 120000 din po komadu cisto da znas.
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Wooodoo
        CBC Senator
        • 01.10.2005
        • 214
        • Beograd

Evo covek koji je vozio je dao svoj opis, citiracu:

"I ja sam godinama gledao i odusevljavo se crnom Lancom Thesis koju sam cesto sretao na Gazeli. Kada se ukazala prilika narucio sam sebi jednu stigla je posle par nedelja . Secam se tada sam satima sedeo u njoj i pritiskao sve moguce dugmice zelivsi da sto pre saznam sta sve moze. Moj primerak je imao motor 2,4 jtd 20v sa 175ks i automatski menjac. Na zalost takve automobile napolju niko ne kupuje da bi se provozao za vikend i svi koji dospeju do nas imali su manje vise tesko detinjstvo. Moja Lancia je bila u extra stanju , unutra krem koza, teget metalik boja, sedamnestice felne, bose muzika,mahagoni ....itd. Uradio sam veliki servis i poceo da se vozim, nakon par nedelja poceo je menjac da pravi probleme. Posto niko nije umeo da ga popravi narucio sa drugi iz Italije. Ta akcija je kostala skoro 5000e, sledeci problem je bilo aktivno vesanje. Centrala stoji ispod nogu suvozaca i cim prodjete koz vecu baru ili nedaj Boze suvozac prospe vodu po podu istog trena se na tabli pali lampica a vi dobijate trkacko ogibljenje. I tako su se nizali jos neki sitni problemcici.....ali kada se uzme sve u obzir mi nemamo ni novca ni delova da odrzavamo takav auto. Spolja dolaze sa 200 i kusur hiljada kilometara i sve su blago klonule telom i duhom. Ruku na srce imao sam prvo Themu pa Kapu i taj auto je pravi naslednik ranijih modela. Odise elegancijom,lepotom,sarmom i nikada nisam imao auto u kome sam se udobnije vozio. Naime kada bi resio ponovo da vozim Thesis to bi moga biti samo nov auto sa 0 km. Ja sam moju prodao posle godinu dana i bio u minusu okruglo 8500e"

Inace, moj poznanik je letos kupio The**** u Italiji, 2.4 jtd sa šestostepenim menjačem, 2005. godina i pređenih 64700 (po satu) u bordo metalik boji sa crveno-narandžastom kožom enterijera za 12.000 eura. Troškovi do Beograda su bili oko 1370 eura.
        http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

Working...
        X