Alfa romeo 156 1.8 benzinac sa sekvent plinom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Alfa romeo 156 1.8 benzinac sa sekvent plinom

Ljudi,kako god hocete,ja volim taj auto,ali...kad mi je Ninic rekao da su svecice 140e i da se menjaju na 20.000km,a kablovi oko 150e i to tesla,rekao sam dovidjenja prijatno

Comment

• Vlada_nbgd
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2005
      • 1066
      • Novi Beograd/Topcider
      • ford focus sport pack

Legenda to sto si ti nabrojao moze da se uradi na svakom polovnom autu,bila to alfa,audi,honda...i svecice traju mnogo duze od 20000km,malo te zeza ninic...
      FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• legenda
        CBC Senator XXL
        • 28.03.2009
        • 1345
        • Beograd

Ma moze da se uradi kuco na svakom,ali koliko kosta...na audiju bilo sta da uradis,isplati se(ako ti ga ne ukradu)...sa alfom mozes da se ozenis komotno,ili da je poklonis ...sto bi me zezao covek,cene su kod njega tolike(mozes i da proveris)...a sad da li ce da se zamene svecice na 20,25 ili max 30.000km opet je mnogo skupo

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Legendo ne lupaj, svećice se manjaju na 100K, ima 8 komada i zato su skupe i koštaju 80 do 90 evra. Ostalo jeste i nije. Imao si auto par godina i sve znaš iz prve ruke.
          Porediti njega i Audija, je neću da vredjam Audi... i nije za ovu temu... Ninić može reći i da je Mars u susednom dvorištu ali ja nešto ne verujem u to...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

Sutra zovem ovlasceni Boschov servis za jugozapadnu Evropu i pitacu Vida Ninica Crnog sto me laze

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

A drugar sa A4 još više potrošio, ali kaže da zna u šta je uložio... A ja mislim tuđ auto!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• StudentBGD
                CBC Senator XXL
                • 18.12.2007
                • 1027
                • Beograd

KAda vec spominjes Audi - ocito ne znas kako je njegov prednji trap super za nase puteve, a tek sto je jeftino za popravku
                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Ognjen
                  CBC Senator XXL
                  • 21.02.2008
                  • 438
                  • Novi Beograd
                  • -

Originally posted by legenda
                  Sutra zovem ovlasceni Boschov servis za jugozapadnu Evropu i pitacu Vida Ninica Crnog sto me laze
                  Nemoj da ga zoveš nema potrebe, rekao ti je cenu od 140 evra za komplet i to je verovatno tačno obzirom da je on ovlašćeni Boschov servis i može mu se da lupeta cene kako hoće. Nije ti rekao kada se menjaju nego si ti iz glave lupio da je to na 20, 25 ili max 30k. To koliki je interval zamene svećica na tom motoru možeš da nađeš gde hoćeš, bar o tome se mnogo pričalo, a menja se na 100k kilometara.

Strvarno ne razumem šta je tebe privuklo u ovoj temi da učestvuješ, nemaš osnovno znanje o tom automobilu, ali umeš da pljuješ po njemu. Preskoči i ne širi dezinformacije.

Comment

• legenda
                    CBC Senator XXL
                    • 28.03.2009
                    • 1345
                    • Beograd

Prijatelju moj,nemam taj auto u vlasnistvu ali sam ga vozio vise od tri meseca licno...rekao sam, da mi je rekao Ninic( licno) da se menja na 20.000km i jemcim za to(mada nije uopste bitno)...ne pljujem uopste na to vozilo,samo pokusavam da budem realan...iskljucicu se iz ove teme,da bi Vi mogli da uzivate...samo da ti naglasim da imam vise kilometara na krovu nego mnogi ovde na tockovima,a o iskustvu sa servisima i majstorima da ne pricam...drugar uvozi vozila iz inostranstva za dalju prodaju,a ja sam taj koji sredjuje manje sitnice,vozi auto koji mu se svidi i procenjuje da li se isplati neko vozilo sredjivati ili nastupiti sa otvorenim kartama...otisao sam,prijatno

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Od pre par meseci ga i ja nemam u vlasništvu, menjali smo gofno za gofno ali smo ga terali par godina, servisirali, menjali šta treba i ne treba. Otuda je da ne lupaš i možeš da se vredjaš koliko hoćeš ali nije ti primerena diskusija nego je navijačka. Ono što valja, valja, što ne valja, ne valja, bitno je da čovek zna.
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Stratos
                        CBC Senator XXL
                        • 10.09.2008
                        • 2594
                        • Novi Sad

..samo da ti naglasim da imam vise kilometara na krovu nego mnogi ovde na tockovima,a o iskustvu sa servisima i majstorima da ne pricam...
                        Da li ti ovo navodiš kao svoju preporuku?!
                        Tužno bi bilo da nije u zemlji Serbiji.

Comment

• legenda
                          CBC Senator XXL
                          • 28.03.2009
                          • 1345
                          • Beograd

Da Stratose,navodim kao svoje vozacko i zivotno iskustvo...

Comment

• Stratos
                            CBC Senator XXL
                            • 10.09.2008
                            • 2594
                            • Novi Sad

imam vise kilometara na krovu nego mnogi ovde na tockovima
                            Vidim da ti je iskustvo zaista bogato.Većina nas se nikada nije vozila na krovu.Hvala ti na odgovoru.

Comment

• Ognjen
                              CBC Senator XXL
                              • 21.02.2008
                              • 438
                              • Novi Beograd
                              • -

Originally posted by legenda
                              Prijatelju moj,nemam taj auto u vlasnistvu ali sam ga vozio vise od tri meseca licno...rekao sam, da mi je rekao Ninic( licno) da se menja na 20.000km i jemcim za to(mada nije uopste bitno)...ne pljujem uopste na to vozilo,samo pokusavam da budem realan...iskljucicu se iz ove teme,da bi Vi mogli da uzivate...samo da ti naglasim da imam vise kilometara na krovu nego mnogi ovde na tockovima,a o iskustvu sa servisima i majstorima da ne pricam...drugar uvozi vozila iz inostranstva za dalju prodaju,a ja sam taj koji sredjuje manje sitnice,vozi auto koji mu se svidi i procenjuje da li se isplati neko vozilo sredjivati ili nastupiti sa otvorenim kartama...otisao sam,prijatno
                              Prijatelju ako ti je ninić rekao, lupio je on, nisi ti, izvini. Taj model sa drugim motorom vozim, održavam i plaćam održavanje već 3 godine i opet nisam čoveka savetovao jer je pitao za baš konkretan motor u kombinaciji sa gasom, uputio sam ga na mesto gde će mu sigurno reći iskreno šta valja i šta ne valja. Iskreno će mu reći šta su mane i vrline, iz razloga što oni ne voze taj auto zato što je najbolji, najjeftiniji ili najpouzdaniji. Ima i na ovom forumu ljudi koji bi mogli da ga posavetuju ali od takvih kao ti koji su čuli ovo, videli ono i zve znaju, izgube volju i da komentarišu.

Nadam se da nema ljutnje, samo tvrdim ono što iz sopstvenog iskustva znam. pozdrav

Comment

• legenda
                                CBC Senator XXL
                                • 28.03.2009
                                • 1345
                                • Beograd

Necu vise iritirati nikoga...no dobro...
                                @Stratos Ako te interesuje kako to izgleda na krovu,imas simulator kod Mirka Alvirka(ne reklamiram ga)nego cisto ako hoces da znas ...vozio sam se na krovu u klasi N1 1150cm3,i par puta u saobracajkama...veliki pozdrav za sve,da ste zivi i zdravi

Comment

Working...
                                X