E90 320d

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

E90 320d

Naletio sam na E90 320d po veoma dobroj cijeni. Osim M-paketa i Shadowline tu je jos mnogo opreme (xenoni, bolje ozvucenje, itd.) Auto je inace 2009 i presao je 17.000km. Prodaje se u salonu BMW i ima jos dvije godine garancije. I sad se ubih razmisljajuci da li je to pametna ideja...
    Ovako izgleda doticni:

Nisam ljubitelj dizela ali ovaj auto ispunjava skoro sva moja ocekivanja. Dinamika je takodje solidna (177KS, 350Nm, 6-brzinski manuelni mjenjac) uz nisku potrosnju - prelazim godisnje >30.000km tako da je i to bitan detalj.

Cekam na vasa misljenja
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: E90 320d

Go for it! Premium selection znaci da NEMA sta da brines. Auto je kao da ga iz salona novog uzimas, a uzimas ga jevtinije nego novog. Tvoj Abart jeste zujalica i interesantan auto za vozit, ali ne zaboravi da si vec imao "cukanje" i da taj auto kada budes prodavao ce svakako biti jevtiniji nego primerak koji nije "zakacen". Veci auto, ozbilniji, prakticniji, sa odrzavanjem verujem da nije skuplji nego Abart tako da neces pogresiti.
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

jes' da mi se ovaj hyundai look ne dopada bas ali bmw je uvek dobar izbor
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Sta tu ima da ti savetujemo? Auto je super,skoro nov i u garanciji.Ako ti se svidja kupi i uzivaj u voznji.

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875

Da, zamalo da zaboravim, jedino NE je ovo: Ovo je model koji prestaje da se prozivodi septembra 2011. Dakle vec na prolece BMW pocinje najavu i promociju nove trojke. Cena ce ici JOS vise dole, mada ti kupujes verovatno vec povoljno ako mozes da oboris to jos malo......ali opet kupujes "stari" model. VIdi kolika je razlika izmedju novog takvog i polovnog, ako je nesto drasticno onda OK, ako nije racunaj da ces za te iste pare moci da kupis novi model sa najslabijom opremom a taj novi ce da ima samo malo losiju opremu jer oni to uglavnom tako napakuju (novi model ima vise opreme od starog-sto je logicno).

Comment

• mirdza
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2005
            • 2437
            • AGP / W126

Nov sa ovakvom opremom izadje ~50.000€, dok je ovaj ~33.000€. Na obaranje cijene nemam sta da racunam. I sve bi bilo sjajno da prije mjesec-dva nisam kupio stan

Comment

• low rider
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2006
              • 613
              • Beograd

Hm, sem sto ima ove Fiat Stilo felne, deluje da je cela desna strana lupana i vrata su punjena gitom.
              Salim se.

Jesi li ga provozao, kakav ti je utisak ?
              Ja sam letos vozio takav rent-a-car, istina taj je bio presao dosta, bio je na losim gumama i na asfaltu cesto prekrivenim peskom, al' mi se nesto nije dopao 320d...

p.s.
              sad kada si napisao cene, mislim se koliko su automobili skuplji u EU nego li u SAD...rodjak je prosle godine u jednom BMW dilershipu u Americi kupio 330 sa slicnom staroscu, kilometrazom, garancijom, besplatnim servisima 2god, itd. (za opremu vec ne znam), ali za gotovo duplo manje novce...

Comment

• Dzoni_mkv
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2007
                • 875

Znas sta 2012 je blizu....... Naravno, ako mozes da prisutis sebi...........svakako. Ja mislim da je to jedino pitanje, ne postoji razlog zasto da ne uzmes taj auto jer ako je nov 50 000 znam sta bi moglo da ide od opreme a to je zaista lepa oprema. Ako finansijski mozes da se okrpis, cestitam na kupovini unapred

Comment

• CikaKure
                  CBC Senator XXL
                  • 14.08.2005
                  • 668
                  • Beograd

Originally posted by Dzoni_mkv
                  Da, zamalo da zaboravim, jedino NE je ovo: Ovo je model koji prestaje da se prozivodi septembra 2011. Dakle vec na prolece BMW pocinje najavu i promociju nove trojke.......ali opet kupujes "stari" model.
                  Kako kazu: Hiljadu ljudi-hiljadu cudi. Ja sam na stanovistu da je najracionalnija kupovina modela koji je taman spreman da bude zamenjen novijim. Po pravilu, u zadnjim serijama su otklonjeni svi uoceni nedostaci, prelezane decije bolesti. Tako da meni ovo ne bi bilo NE, vec naprotiv , jos jedan dobar razlog za kupovinu. Verujem da ovo moze da se kaze za gotovo svakog ozbiljnog proizvodjaca vozila i da je potpuno primenjivo za predmetni BMW.
                  Ne diskutujem cenu.

Comment

• StudentBGD
                    CBC Senator XXL
                    • 18.12.2007
                    • 1027
                    • Beograd

Mirdza, jesi ga provozao?
                    Pre 2 meseca sam vozio skoro isti auto, xenoni, 17", samo je motor 2.0 benzin... Auto jako lepo ide i verujem da sa dizel motorom ide jos lepse, ali meni se nije svidelo kako se vozi, nekako mi je ulivao nesigurnost na autoputu. takodje, nije mi se dopao enterijer, sve mi je bilo nekako skuceno, soferka bukvalno ispred nosa, rukom samo mogao skoro svaki njen deo da dohvatim dok vozim auto.
                    Na centralni retrovizor se maltene nista ne vidi jer je zadnje staklo jako malo (kada se gleda u retrovizor), **** podignuto, a tu su i nasloni za glavu sa zadnje klupe koji dodatno umanjuju preglednost. Spoljni retrovizori su fabricki zatamnjeni (plavi) i po kisnom danu maltene nista nisam video u njima (da ne kazem da nisu zakrivljeni pa je vidni ugao mali).
                    Auto je osetno tvrdji i neudobniji, a preko rupa vise lupa od mog Clia istog godista koji je spusten Eibach oprugama. Ovo pisem jer i ja prelazim 30-40k godisnje i onda je i udobnost i preglednost auta bitan faktor. (Da ne pomisli neko da sam lud i da mislim da je Clio bolji jedino sam ocekivao od BMW-a da bude barem 3x bolji u svemu )
                    Ovo su stvari koje su meni smetale i smatram da auto premium brenda treba mnogo bolje da odradi takve stvari.

Evo auta koji sam ja vozio:

Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• ///M_Power
                      CBC Senator XXL
                      • 05.05.2008
                      • 335
                      • Beograd - Minhen

Ja licno bih E90/92 preskocio.

Comment

• mirdza
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2005
                        • 2437
                        • AGP / W126

Zbog?

Originally posted by StudentBGD
                        Mirdza, jesi ga provozao?
                        Dogovoren sam sutra u 16:00

Originally posted by Dzoni_mkv
                        ako je nov 50 000 znam sta bi moglo da ide od opreme a to je zaista lepa oprema.
                        M-paket
                        Sport edicija (alkantara, felne 17" (zadnje sire) i jos neke gluposti)
                        Shadovline (crne lajsne, crno nebo)
                        sportske fotelje (punaregulacija svih mogucih uglova)
                        Radio Proffesional
                        Harman Cardon sa 13 zvucnika
                        parking senzori (prednji + zadnji)
                        automatska klima
                        bi-xenon
                        dodatni pretinci i cup-holderi
                        naslon za ruku (prednji + zadnji)

Dodatno: karbon spojler i karbon "bubrezi" (originalno dio Performance Pack)

Comment

• Dzoni_mkv
                          CBC Senator XXL
                          • 29.04.2007
                          • 875

Upravo tako, predpostavljao sam. Probaj sutra pa odluci. Ako hoces zabavniji auto od Abarta kojeg vec imas (zamenu), tesko da je ovo taj, a ako ti treba veci i luksuzniji auto a opet "za raznumne" pare, premim brenda, onda je to ovaj auto.

Comment

• mirdza
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2005
                            • 2437
                            • AGP / W126

BMW danas u 18:00 promijenio vlasnika - moze LOCK

Comment

• StudentBGD
                              CBC Senator XXL
                              • 18.12.2007
                              • 1027
                              • Beograd

Cestitke na kupovini, neka te lepo sluzi
                              Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

Working...
                              X