Imam priliku da kupim Alfu 156 2.0TS iz 2002.g.
Situacija je sledeća;
To je auto od poznanika koji živi i radi u Nemačkoj, on je drugi vlasnik, vozi ga već tri godine, video sam ga letos i auto stvarno izgleda odlično.
Auto je prešao stvarnih 125.000 km, redovno je održavan, nije lupan.
Srebrne je boje, ima alu felne 15", digitalnu klimu, nema kožu, ostalo je standardno za te modele. Neznam da li kod Alfe postoje neki paketi opreme po imenu.
Čovek mi nudi taj auto za 4.000e na Nemačke table, on ga lično dovozi u Beograd. Cena je fixna.
Da li je to previše za taj auto?
Koliko bi me izašla carina i PDV?
Na šta posebno treba da obratim pažnju kad ga budem probao?
Čoveku verujem 100% pa mi je malo glupo da auto vozim kod nekih majstora na proveru, a neznam uopšte kod koga majstora da odem da pregleda auto.
Svaka pomoć je dobrodošla.
Situacija je sledeća;
To je auto od poznanika koji živi i radi u Nemačkoj, on je drugi vlasnik, vozi ga već tri godine, video sam ga letos i auto stvarno izgleda odlično.
Auto je prešao stvarnih 125.000 km, redovno je održavan, nije lupan.
Srebrne je boje, ima alu felne 15", digitalnu klimu, nema kožu, ostalo je standardno za te modele. Neznam da li kod Alfe postoje neki paketi opreme po imenu.
Čovek mi nudi taj auto za 4.000e na Nemačke table, on ga lično dovozi u Beograd. Cena je fixna.
Da li je to previše za taj auto?
Koliko bi me izašla carina i PDV?
Na šta posebno treba da obratim pažnju kad ga budem probao?
Čoveku verujem 100% pa mi je malo glupo da auto vozim kod nekih majstora na proveru, a neznam uopšte kod koga majstora da odem da pregleda auto.
Svaka pomoć je dobrodošla.
Comment