Sta mislite o motoru? Mislim da je 8v. Kako se pokazao? Neke decije bolesti? Nesto na sta treba obratiti paznju pri kupovini? Od opreme ima sve, digitalnu klimu(malo me plasi), kozni volan, komande na volanu... bla bla, truc truc... Na koliko se radi veliki servis, a na koliko mali? Presao je pravih 90.000km.
Fiat Grande Punto 1.4 vs. Peugeot 1007 1.4
Collapse
X
-
Fiat Grande Punto 1.4 vs. Peugeot 1007 1.4
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Tags: None
-
-
Re: Fiat Grande Punto 1.4 8v
Motor je tromiji od 1.2 16v, provereno, vozio sam oba. Troši pristojno za tu klasu. Crkavaju neki elementi usmerivača kod klime u kabini i košta dosta, obavezno proveri da li duva u svim pravcima. Ostalo je korektno.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
-
-
Re: Fiat Grande Punto 1.4 8v
Potrosnja? Neka od prilike? Centar grada u spicu? Otvoreno?
Trap? Servisi kakvi su? Preskupi ili prosecni? Npr u poredjenju sa Pug 1007 1.4?
061/665-94-23
Comment
-
-
Re: Fiat Grande Punto 1.4 vs. Peugeot 1007 1.4
Sva ova pitanja su bila za Punta. A sta kazete i mislite o Pug 1007?
Do subote imam da izaberem. Punta je unistio grad(ledenice), otisao je krov, hauba i shoferka. Cena je 5900e. 2006god, prvi vlasnik, redovno servisiran, presao 90.000km. Peugeot je druga prica, motor je 1.4, kosta 7200e, presao je 30.000km i 2007 ili 2008god je. E sad, Puntisha je u fullu kao sto rekoh, a ni Pug nije daleko od njega. U dilemi sam jerbo gledam auto za sebe, pug mi je po malo(malo vise) zenski auto, i tesko zamisljam sebe u njemu sa mojih 100kg. Vrata su mnogo dobra stvar, ulaz-izlaz nikad udobniji, prostoran je unutra, ali opet... Zenski... Punto je uneredjen od grada, ali je bolji po pitanju opreme i lezanja meni. Sta bi me vi savetovali?
061/665-94-23
Comment
-
-
Jeli bre,imas li ti kakva iskustva sa Pugom?
Potrosnja GP-a je oko 8-8.5 u gradu,bez gazenja na otvorenom je 7...Servisi nisu skupi,mana je blago pucketanje plastike posle dosta kilometara ali ovaj tvoj ima tek 90k ... Ortak imao neko vreme ovaj autic,solidno prostora unutra... A sta ce ti 1007,pomislice ljudi da se spremas za 10.oktorbar
Comment
-
-
Pug je stvarno do 00 unutra, kad se sedne, stvarno je udoban i prostran ali cale je vristao od smeha kad me je gledao od spolja
Ostaje taj puntisha da se provoza jos i da se cenka, da se malo obori cena i drzite mi fige do subote :
061/665-94-23
Comment
-
-
1.4 8v je dobar izbor u GP-u, ja imam takvog sa predjenih 117000km, digitalnom klimom,....U gradu trosi oko 8-8.5l, na otvorenom 5-5.5l, sto je mene i odvratilo od ugradnje TNG-a u njega. Mozda jeste malo trom, ali ne verujem da ti treba za trke. Veliki servis uradi odmah, nije skup, a mirna ti glava, jeftin je za odrzavanje, ima i polovnih delova, po meni dobar izbor!
Comment
-
-
Uradjen mu je veliki servis pre 5.000km, gledali smo i kaisheve i plocice koliko smo mogli, sve deluje ok. Duga je to prica, ali covek je kupio sebi auto, odrzavao ga maximalno(vidi se po enterijeru), i onda ga sustigao grad na putu, hauba i krov imaju ona mala ulubljenja(ima ih mnogo) i ispucala je farba(ima rupice) i shoferka je pukla, posto ga nije kasko osigurao, valjda mu ga je lizing kuca oduzela ili nemam pojma sta je tu sve bilo. U svakom slucaju, spolja, estetski izgleda gadno iz bliza. Shoferka je 150e sa zamenom i garancijom, ostaje mi ta limarija sto mi je manje bitno.
061/665-94-23
Comment
-
-
Koliko moze da kosta krov ceo da se pripremi i hauba, predje alu gitom(valjda se tako zove) i prefarba kvalitetno? Da ga ebem, ne bi smelo vise od 400e i to da bude bash kako treba?
061/665-94-23
Comment
-
-
Uhh znam da je moj prijatelj ostavio svog megana tako iscukanog i tako ga vozi jer je preskupo da se uradi to kako treba (hauba NOVA, krov NOV, krilo+ farbanje) Majstori ne preporucuju ispravljanje svega toga i gitovanje tolike povrsine. Isto tako drugi prijatelj ima isti taj Grande Punto (1,4 opreme koliko hoces) koji ti zelis (izlupana hauba, krov, malo na A stubu i zadnja desna vrta, doduse bez slomeljnih stakala) i znam da ce SVE menjati (naravno osim tog malo na A stubu) i stavljati novo i farbati kompletan auto jer auto-kuca nece da krpi to, mada on ima kasko. Cena je poprilicna. Ako to zelis da uradis kako treba, mnogo ce te kostati.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
i ja isto imam ****.
kako moze neko da proceni bez slika ili bez gledanja na licu mesta kolika su ostecenja i koliko ce sta da kosta.
brate mili, limara-farbara pod ruku, pokazes prstom i pitas posto i znas na cemu si.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Slike danas ili sutra. Ove koje imam su extremno male i nista se ne vidi.
061/665-94-23
Comment
-
Comment