Kupovina Citroena C3 1.4 HDI ili 1.1

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MSI
    CBC Početnik
    • 29.09.2010
    • 3
    • Srbija

Kupovina Citroena C3 1.4 HDI ili 1.1

U planu mi je da kupim citroena c3 1.4HDI ili 1.1 2003+ pa me interesuje misljenje ljudi koji su bili u mogucnosti da voze ovaj auto i njihova iskustva
  • Lauda
    CBC Senator
    • 24.07.2010
    • 207
    • Zemun

Re: Kupovina Citroena C3 1.4 HDI ili 1.1

Osnovna stvar je kupi onaj koji je u boljem stanju, očuvaniji, manje prešao itd.
    Ako gledaš koji je bolji, tu je svakako 1.4 HDI u velikoj prednosti, po svemu, možda je jedino skuplji za održavanje.
    Moj glas za dizela.
    PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI

Comment

• MSI
      CBC Početnik
      • 29.09.2010
      • 3
      • Srbija

A da li znas mozda koliko je mali i veliki servis za ovaj od 1.4 HDI i negde na netu gde mogu da pogledam cene delo za ovaj model

Comment

• Lauda
        CBC Senator
        • 24.07.2010
        • 207
        • Zemun

Najbolje nazovi par Citroenovih servisa, pa pitaj za cenu velikog servisa i delova.
        PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI

Comment

• legenda
          CBC Senator XXL
          • 28.03.2009
          • 1345
          • Beograd

Veliki servis za 1.4hdi je oko 500e(u ovlascenom servisu)-Mije Kovacevica(Bg)...podloske dizni stradaju,i to je negde oko 400e sa radom(opet ovlasceni)...skup je taj common rail u odnosu na 1.1...1.1 je motorcic psa grupacije,monopoint klasican,cene odrzavanja smesne...za c3 bih rekao da mu vise odgovara 1.4 75ks(zbog klime i svega ostalog)...to vozilo ima plasticni prednji kraj(sta sve tacno proveri),tako da prilikom kupovine proveri da nije imao havariju...desava se da nasi strucnjaci zavare plastiku i posle imas zescih problema...moze i to da se napravi,ali cene nisu naivne...inace neobican,udoban i po mom misljenju lep auto,sa najvecim prtljaznikom u klasi od 320l....nadam se da sam malo pomogao

Comment

Definitivno moj glas ide za 1.4 hdi. C3 vozim zadnjih 3-4 godina i nema da mrdne. Samo redovno servisiranje i uzivaj.

Comment

Working...