U planu mi je da kupim citroena c3 1.4HDI ili 1.1 2003+ pa me interesuje misljenje ljudi koji su bili u mogucnosti da voze ovaj auto i njihova iskustva
Kupovina Citroena C3 1.4 HDI ili 1.1
Collapse
X
-
Re: Kupovina Citroena C3 1.4 HDI ili 1.1
Osnovna stvar je kupi onaj koji je u boljem stanju, očuvaniji, manje prešao itd.
Ako gledaš koji je bolji, tu je svakako 1.4 HDI u velikoj prednosti, po svemu, možda je jedino skuplji za održavanje.
Moj glas za dizela.PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI
-
-
Re: Kupovina Citroena C3 1.4 HDI ili 1.1
Veliki servis za 1.4hdi je oko 500e(u ovlascenom servisu)-Mije Kovacevica(Bg)...podloske dizni stradaju,i to je negde oko 400e sa radom(opet ovlasceni)...skup je taj common rail u odnosu na 1.1...1.1 je motorcic psa grupacije,monopoint klasican,cene odrzavanja smesne...za c3 bih rekao da mu vise odgovara 1.4 75ks(zbog klime i svega ostalog)...to vozilo ima plasticni prednji kraj(sta sve tacno proveri),tako da prilikom kupovine proveri da nije imao havariju...desava se da nasi strucnjaci zavare plastiku i posle imas zescih problema...moze i to da se napravi,ali cene nisu naivne...inace neobican,udoban i po mom misljenju lep auto,sa najvecim prtljaznikom u klasi od 320l....nadam se da sam malo pomogao
Comment
-
Comment