Alfa 156 zamena za Volvo S80

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lauda
    CBC Senator
    • 24.07.2010
    • 207
    • Zemun

Alfa 156 zamena za Volvo S80

Znači moja Alfa 156 2.0 TS 2002.g. zamena za Volvo S80 2.9 iz 2001.g.
    Situacija je sledeća: čovek mi duguje 3.000e za neku robu, naravno nema da plati, pa mi nudi svog Volvoa.
    Mene je Alfa sve ukupno izašla 6.000e, čovek mi daje svog Volvoa i zamena za dug od 3.000e za moju Alfu.
    Znači mene će taj Volvo da košta 9.000e.
    Pitanje: Da li taj Volvo vredi 9.000e, odnosno koja mu je realna cena, naravno za koliko može da se proda taj Volvo?

Volvo je u Fullu sa kožom i automatskim menjačem, redovno održavan i stvarno u dobrom stanju.
    PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Re: Alfa 156 zamena za Volvo S80

Ne znam da li je cena realna ali imaj u vidu da ces u Srbiji jako tesko prodati volvo 2,9.
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Nema šanse da ga prodaš za 9000 evra, pa pogledaj malo oglase!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Lauda
        CBC Senator
        • 24.07.2010
        • 207
        • Zemun

Najveći je problem što je mena Alfa ispala 6.000e sa svim troškovima, dadžbinama i registracijom.
        Čovek to zna, pa mi priznaje Alfu toliko, ali on ne da auto ispod 9.000e. Rekao je ako ga daje u oglas biće preko te sume, tako da je sigurno neće prodati, a onda ništa od mojih para što mi duguje.
        Može li se taj Volvo prodati za 8.300-8.500e?

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... edRegion=0

Pogledaj malo ovde. Meni se iz jedne firme nudio S 80 2004 dizel u maximalnom fullu za 14000 evra prošle godine, ja odustao i prodao se ko zna za koliko ali par hiljada manje, sigurno.

Teško se to vozilo prodaje, nije u pitanju cena, već vreme, a vreme je novac!!!!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Teško se to vozilo prodaje, nije u pitanju cena, već vreme, a vreme je novac!!!!

tesko se prodaje jer Volvoa kod nas voze samo ljubitelji a njih je veoma malo a kubikaza ga obaska hebe.

nego, lauda druze, nek proda on pa neka ti da pare. ja ne bi ulazio u ovu kombinaciju jer postoji velika verovatnoca da ti ostane u trajnom vlasnistvu. ti uvek mozes da das tvoju alfu i dodas 3000e i da biras sta ces da vozis.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• gogi11
              CBC Senator XXL
              • 26.10.2009
              • 790
              • Sever Srbije - Novi Sad

I moje je mishljenje da Volvoa retko ko ovde kupuje a pogotovo auto sa 2900ccm ludost pa samo da ga registrujes jednu godinu pucas 500e pa spustanje cene da bi ga prodao ... Posto vidim nisi te srece da dobijes pare nazad ne ulazi u jos vecu dubiouzu sa zarobljavanjem kesha . Vrlo prosto ako on kaze da ce ga staviti u oglase i za vise od 9000e uuu odlicno samo neka ga on prodaje pa ti lepo za x meseci a mozda i xx dobijes svoje pare kada auto proda.

Comment

• Dzoni_mkv
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2007
                • 875
                • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Taj Volvo ne moze da proda za 9000 nikad! Nemoj dozvoliti da te neko pravi budalom, ako ti vec duguje pare TI diktiras uslove a ne on. Prosto, neka ga on proda za koliko god hoce a ti uzimaj tvoje pare! Taj Volvo, ajde hipoteticki, vredi 9000 a za par meseci dok ga ti budes prodavao samo moze da bude manje, a u drugom slucaju 3000 eur sada i za par meseci vrede "isto". Uostalom, nemoj ti da brines za novac, imas agencije i "agencije" kod kojih odes i "prodas" svoj dug, dobijes svoje pare a oni posle resavaju dalji odnos sa njim a posto si napisao da je roba u pitanju, verovatno imas sve racune, pa lepo idi u trgovinski i pokreni proces prinudne naplate. Da vidis kako pada cena Volvo-a za 1 dan. Ne znam zasto uopste pokusavas tako nesto. Zasto pucas JOS para a neko ti je duzan i jos te za*ebava? MIslim tolike pare ti duguje ti se jos natezes sa njim, batali to.
                You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

lepo ti njemu daj jos 2 soma kesa i uzmi mu auto na ime duga, ali znaj da ces imati na parkingu venčanicu!
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                  Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                  Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                  Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• kristina990
                    Banovan
                    • 13.04.2009
                    • 1066
                    • Srbija

ma nemoj ni u ludilu,to je vreća bez dna,u Nemačkoj su takvi modeli sve u fullu sa automatikom i kožom jeftiniji od golfa četvorke...nego ti stisni njega za pare i samo pare...

Comment

• Lauda
                      CBC Senator
                      • 24.07.2010
                      • 207
                      • Zemun

Odustao od zamene.

Može lock!

Comment

Working...