Dvoumim se za Tourana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vaxy
    CBC Član
    • 10.09.2010
    • 16
    • beograd

Dvoumim se za Tourana

Ovako,moj cale resio da kupi malo ozbiljniji auto ali u obzir mu dolazi samo vw pa smo gledali 2 komada a u pitanju su dva tourana.
    Ovaj prvi je sive boje ima 5 sedista i vidi se da je farban i zafarbljivan,nema servisnu knjizicu i ima solidnu opremu i ,i mislim da bi ga dao za 8500 eura ali moram i da ga registrujem.Ne svidja mi se sto ne mogu da ga provozam i sto covek nezna nista o tom autu.To je ovaj
    http://www.mojauto.rs/polovni-auto/462710.
    Ovaj drugi je skroz druga prica.napakovan je svom mogucom opremom,digitalna klima,kozna sedista,maglenke,pranje farova,7 sedista,dsg menjac i ima servisnu knjigu i svu dokumentaciju.Koliko smo videli auto je u fabrickom stanju,nije farban ni udaran a enterijer kao nov.Vozio sam ga i vuce fantasticno a menjac salta kao formula1.Vozio sam ga i na tehnicki i auto je potpuno ispravan a na testu gasova je kao nov bar tako kazu majstori jer je pokazao 0,54k srednju vrednost ali ja ne znam ni sta je to.Treba da mu se zameni egr ventil i da se remontuje anaser jer kad je vruc sporo vergla.Jedino mi se ne svidja sto mi je decko rekao da je auto bio na nemackom Taxiju ako je to uopste mana.NJemu je zadnja cena za kes 8800e,decko je vlasnik i registrovan je do juna.Sta da radim?Ovo je taj drugi
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Re: Dvoumim se za Tourana

Uzmi drugi i ubi mu malo cenu ti dajes kes... a sa toliko kesa ja se nikada ne bih dvoumio izmedju vrh stanja i onako stanja
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Vrlo rado bih te posavetovao ali neznam da li cu prekrsiti neko pravilo foruma pa da budem dislociran Ako malo bolje procesljas forum shvatices zasto ovo pisem.Kako god odlucis i sta god da kupis neka te sluzi bez problema.

Comment

• NED
        CBC Veteran
        • 02.11.2008
        • 149
        • Kragujevac

Izvini na ovom komentaru, ali dati skoro 9000e za auto koji je presao 180000km , ja to nikada ne bih uradio.
        Jeste to VW, ali mislim da za te pare mozes da pronadjes mladji auto sa manjom km...ali opet, to je samo moje misljenje.

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Nema sta da se izvinjavas i donekle si u pravu jer za te pare mozes da kupis i Pezo 206sd koji se pravi u Iranu a od opreme ima ono svetlo u kabini koje se pali kada otvoris vrata ali je presao 0km.

Comment

• Vaxy
            CBC Član
            • 10.09.2010
            • 16
            • beograd

Mislim da to nije neka prevelika kilometraza jer sam ih gledao na stranim oglasima i ima ih koji su presli i preko 500 hiljada km. lepo kazes da za te pare moze da se uzme mladji auto sa manjom kilometrazom ali ne te klase i sa tom opremom.Mom matorom treba auto koji je prostran i koji moze i da ponese nesto ako zatreba.U igru moze da udje i Opel zafira koja je meni lepsa od tourana ali verovatno nije i bolja pa je i jevtinija.Gledao sam i grand senic ali caletu se svidja bas touran.Jos cemo videti pa bi zato voleo da cujem iskustva sa ovim vozilimz.

Comment

• NED
              CBC Veteran
              • 02.11.2008
              • 149
              • Kragujevac

U pravu si, nisam imao nameru da te obeshrabrim, niti sam konkretno mislio na neki odredjeni auto i njegovu km, samo sam uopsteno rekao...a u svakom slucaju ti zelim pravi izbor i dugu voznju bez ikakvih problema

Comment

• Vaxy
                CBC Član
                • 10.09.2010
                • 16
                • beograd

To majstore! Inace cena novog u toj opremi i sa tim menjacem mislim da je bila preko 30000 eura sto je bas jaka cena.
                http://www.autoscout24.de/NewMarketDeta ... bl1uaahecs
                Jeste novi model ali cena je takva bila i kad je ovaj izasao.Jos ovaj sa linka nije dsg i nema kozna sedista

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Presao 181.000km a ima 6 godina i jos bio na taksiju?!
                  Gledaj bre za te pare u kesu nesto sto je kupljeno ovde, cija kilometraza moze da se proveri u ovlascenom servisu... Mani se taksija...
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

bio na taxiju "gore" a ne ovde !
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• djukic
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2005
                      • 2526
                      • Beograd

Pa to i kazem, da je ovde jos bi se i moglo reci da je prelazio manje od 50.000km godisnje. Ako je gore tukao je sigurno preko 50.000 godisnje. Prostim mnozenjem i malko oduzimanja dodjes do 250.000 ili cak 300.000km...
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• Zloca
                        CBC Senator XXL
                        • 21.12.2005
                        • 510
                        • Novi Sad
                        • Astra bertone turbo

Kao sto i onaj iz prvog oglasa verovatno nije presao 117000km za 7 godina. Ko jos kupuje onakav auto koji je kostao kako neko rece 30000eur nov i onda prelazio 15-16000km godisnje? A jos nema servisnu knjizicu koja bi to dokazala? Kako se gube te knjizice, mnogo nezgodna stvar, cas se zature...
                        MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• Vaxy
                          CBC Član
                          • 10.09.2010
                          • 16
                          • beograd

Decko je u oglas stavio i broj sasije kako bi moglo u servisu da se proveri kilometraza.Koliko je meni poznato svi servisi i kod nas i u inostranstvu imaju istu bazu podataka tako da nije bitno gde je radjen servis jer se sve belezi.Auto ima i papir iz nemackog TUV-a gde se vidi da mu je poslednji tehnicki pregled radjen u oktobru 2009 god na 145 hiljada km.Za malo da zaboravim,rekao mi je i da je vreme da se zameni ulje u menjacu pa ako ga uzmem spustice mi cenu za servis mada ovih dana i on to planira da uradi jer kaze da se ulje u menjacu menja na 60 hiljada i ovo bi mu bila treca zamena.

Comment

• Vaxy
                            CBC Član
                            • 10.09.2010
                            • 16
                            • beograd

Originally posted by djukic
                            Presao 181.000km a ima 6 godina i jos bio na taksiju?!
                            Gledaj bre za te pare u kesu nesto sto je kupljeno ovde, cija kilometraza moze da se proveri u ovlascenom servisu... Mani se taksija...
                            evo ovaj sigurno moze da se proveri,samo godinu je mladji ali je 4000e skuplji
                            http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... an_20_tdi/

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

dzine, uzmi ti ovog bež i ne beri brigu prelazi on i milion ako se o njemu vodi racuna kako bog zapoveda.
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                              X