Dakle nemam bas nikakvog iskustva sa tim autom, a dopada mi se, nasao sam jako povoljno jedan primerak sa 2.0 motorom, 98.god, plin, od opreme nema sta nema, automatska klima, kozna sedista.....Kakav je to auto? Odrzavanje? Problemi? Neka iskustva? sve dobrodoslo....
daewoo leganza ????
Collapse
X
-
Re: daewoo leganza ????
zato sto drugarovog drugara drugar prodaje jedan beli sa sivim koznim sedistima i full opremom, 2.0 16v koji je presao jedno pola miliona km, vracena je kilometraza, i nema sta nije crkavalo na tom autu. motor je otvaran vise puta, menjane su karike, dihrunzi glave, bregaste, radilica je na trecoj specijali itd...
sumnjam da ima dva ista na oglasima u BG trenutno
Comment
-
-
Originally posted by djape1977odlican. radilica ima 6 predvidjenih specijala. kad pukne bregasta svega mesec dana cekas na novu
. lezaj tocka sa senzorom za abs je 5.500din. ma milina jedna.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Prijatelj ga vozi već 5 godina, to mu je drugi auto u kući pa ne prelazi više od 15k godišnje. Pošto je kupljen sa 130k km, do 200k km nije radio ništa bitno na njemu osim redovnog održavanja. Pošto mu je drugi auto 1.7dti Astra 2000 godište, redovno održavanje za Leganzu je dosta skuplje i nema svih delova u Bg već se čekaju. Posle čukanja, imao je problem oko nabavke delova. Nova limarija preskupa, kao i svetlosne grupe, a polovne i nema nešto. Žabice i takve gluposti ne možeš ni da naručiš već obijaš pragove po otpadima.
Generalno auto i nije nešto isplativ, pogotovo što se jako teško prodaje, a prodaje ga već godinu dana i cena mu pada brzo, mada posle 12 godina i ne može nešto posebno više da padne.
Unutra je onako, nikakav, kao koreanac iz 90setih.
Inače, preko ih ima jaaaaako jeftinih, pa da biraš za male pare.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Zanima me zašto su tako jeftini kada je to ustvari opelova tehnika?
Ili samo ličiko gorepomenuta kineska jakna.
Po meni je daewoo vrlo loš izbor (posebno stariji modeli),a o tome svedoči strmoglav gubitak vrednosti kao i moje svakodnevno iskustvo u servisu.
Prethodni vlasnik ga ne prodaje jeftino zato što je dobar izbor. Meni je logično.
Comment
-
-
Nemoj tako kolega!! Da nije daewoo-a ja danas ne bi' imao vikendicu na Dunavu
Ni opel nije neki auto, o njegovom klonu da ne govorimo.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Ipak sam uzeo auto i za sada sam prezadovoljan. Sto se tice enterijera bolji osecaj imam u njemu nego u vectri c koju vozi moj cale,daleko je udobniji, neke plastike jesu jeftinije ali je generalno ok. Ide super sa 2.0 motorom, ali tek cemo da vidimo kako ce se pokazati...
Comment
-
Comment