Dilema je dli njega ili neki nemac do te love. Planiram oko 7000e da dam za auto. Ima kli neko neku ideju ili jos bolje iskustvo.
dali da kupim citroen C4 1.6 HDI
Collapse
X
-
Re: dali da kupim citroen C4 1.6 HDI
http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... eader_nav/ ima ovaj ceni ga osam ali ce da spuste pitao sam
Comment
-
-
a ima i ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... c4_16_hdi/ ili ipek da se odlucim za nekog nemca za te pare
Comment
-
-
Car sistem iz sapca je korektan i posten koliko sam mogao da cujem.A zasto bas nemca? Mislis li da ces za iste pare naci nemca koji je mladji i u boljem stanju.Nemci jesu mozda najbolji ali su ipak precenjeni.
Comment
-
-
Izgleda da ti gledas kupus a hoces meso.Zasto si zapeo za nemca a gledas Citroen?
Evo ti nemac za te pare koji je 3x stariji od tog C4
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 55_19_tdi/
Comment
-
-
Lično sam posedovao C4 110hp, i mogu reći da je dobar auto, ali ko hoće da vozi nemca a kupuje francuza i obratno, taj neće biti zadovoljan. Jednostavno zato što se "koncepcije" te dve zemlje u vezi auta razlikuju. Onaj ko je vozio francuze nikad neće voleti nemce zbog ovog-onog, a isto važi i za onog ko je vozio nemce, taj će biti protiv francuza. lično mislim da nema razlike u kvalitetu, čak je 1.6 HDI motor boji od nemačkih turbodizela, ugrađuje ga i mazda, ford, peugeot... Jedno je sigurno, moderni dizeli su skupi za održavanje i nisu jednostavni za opravku (ne zna svako to da radi). U svakom slučaju 1.6HDI postoji u 2 varijante, 90 i 110 konja. Onaj od 110 ,normalno, bolje vuče ali će onaj od 90 duže da traje(najmanje 400.000 ako se održava) a i nema plivajući zamajac (veoma bitno). Potrošnja u beo-gradskim uslovima je 7-8L, za onaj od 90ks neznam. Lično mislim da su nemačka vozila dooosta precenjena i da ne vrede. Samo kod nas golf 2 dizel može da se kupi za 2000-2500e, a to je već za doktorsku ekspertizu.
Comment
-
-
7k, kazes....
Toyota Corola Verso D4D
Comment
-
-
cena polovnog automobila je srazmerna ceni datog primerka kad je nov zato nemoj molim te... danas je pitanje da li zelite da kupite dobar auto ili mlad auto, nista vise ! dobar auto uvek kosta i vredi tih para za koje se prodaje i kad kazem AUTO mislim na AUTO a ne motokultivator sas sofersabnuuostalom, zasto si prodao tvoj C4 kad ti je bio dobar?
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Cijeno polovnih automobila ne određuje kvalitet već ponuda i potražnja. Kako inače objasniti da polovan ferari zna koštati više od novoga? A devedeset i nešto % kupaca se ne razumije u automobile nego kupuju na osnovu izgleda ili savjeta nekoga ko isto spada u tu grupu od devedeset i nešto %.I dragsteri koriste alkohol
Comment
-
-
Evo ja planiram nekog terenca kao što je suzuki jimny i vani 2003 g.p. košta 5000 €. dok za te pare mogu naći i čirokija, vitaru, frilandera. Kiu sportage i fronteru za dosta manje, a svi ti kao novi su koštali skoro duplo više. (jimny je oko 18K €).
Primjer dva suzuki samurai 413 kod nas košta kao i mercedes 190D. Ako je mercedes benzinac puno je jeftiniji od ova dva. Kao novi suzuki je bio više od duplo jeftiniji, a da ne govorim da je citroen XM tri godine mlađi duplo jeftiniji zato što ga niko neće.I dragsteri koriste alkohol
Comment
-
Comment