BMW 520 iskustva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

BMW 520 iskustva

Brat od moje devojke merka ovaj primerak:

Senta im je blizu, a mislim i da znaju vlasnika iz vidjenja (mala mesta i malo ljudi pa se nekako svi znaju). Auto je star toliko koliko je star, presao toliko koliko pise, verujem da je ozuvan itd. Prvo mi je za oko zapalo to sto je za americko trziste. Ne znam da li postoje neke razlike u motoru i vesanju kao sto je to slucaj sa Focusom!? Ima li ovaj auto i motor u njemu neke poznate boljke, kako je stanje sa rezervnim delovima, na sta obratiti paznju prilikom kupovine i sl. Svaki savet, iskustvo i sugestija dobrodosli.
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: BMW 520 iskustva

za pocetak to nije motor od 2000 kubika vec 3 ili 3500.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

ccc radjen za americko trziste a 2.0 motor u njemu evo i moj E34 je radjen za americko trziste ali je 524td
      https://t.me/pump_upp

Comment

• markofpi
        CBC Senator XXL
        • 27.07.2006
        • 1552
        • Bezanijska Kosa

Iskreno nisam obratio paznju na to da auto za americko trziste ima motor od 2000ccm. Pogodio bih zbog bocnih migavaca braniku ili sta su vec. Mozda mu je menjan motor sto opet ne mora nista znaciti ako je sve ok. Znaci utvrdili smo da mu motor def. nije za americko trziste. Idemo dalje...

Comment

• dr cosworth
          CBC Senator
          • 07.08.2006
          • 242
          • Beograd
          • Ford Sierra Cosworth

Ovaj motor nikako ne moze imati 150 ks jer je 12 ventila

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

nema veze da li je za americko trziste ili nije. razlike su u tim svetlima na branicima, trecoj stopaljki i jos nekim sitnicima. to je motor 3500 kubika i 200 i nesto konja. ukazujem ti na neko petljanje i neslaganje stanja u papirima i stvarnog stanja.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Alien108
              CBC Veteran
              • 03.06.2008
              • 129
              • Beograd

Ili je čovek ubeđen da vozi auto od 2000 kubika, ili traži žrtvu kome prodati ovu očito neregularnu kombinaciju.
              Mada M30 motor, a ovaj na slici sigurno jeste ako je još 3.5 prava je mera za ovaj auto, pri tom je i najizdržljiviji i najjeftiniji za održavanje.
              Potrošnja, svakako nije na nivou 2.0, ali na otvorenom skoro i nema razlike.

Lično sam kratko koristio E34 i to sa 12V 2.0 i 129 KS, malo preteška karoserija za taj motor.
              Obzirom da sam istovremeno imao i E24 635 CSi 3.5, znam koliko je bolji motor od 3.5l.

Ostavmo li ovu neregularnost po strani, E34 je dobar, tj. odličan automobil pod uslovom da je uredno održavan.

Comment

• markofpi
                CBC Senator XXL
                • 27.07.2006
                • 1552
                • Bezanijska Kosa

Samo da javim da se islo do Sente. Kako su mi rekli auto je kao casa u top stanju. Sve radi, odrzavan, garaziran.... Jedina mana koja u oglasu nije navedena jeste da je auto registrovan na 2000ccm, a ustvari ima mnogo vise od toga (ne znam tacno koliko). Inace vlasnik je neki inspektor iz Sente. Drugo sto se saznalo jeste da na otvorenom trosi kao auto prosecne kubikaze u gradu. Jedino da se saceka da auto napuni 20god. pa da bude jeftiniji za registraciju, ovako se ne isplati.

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

znalo se to i ranije, mogao si ustedeti odlazak do sente...

katance

Comment

Working...
                  X