Prodaja vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Branislav15
    CBC Početnik
    • 07.11.2010
    • 1
    • Beograd

Prodaja vozila

Pozdrav,

Potreban mi je jedan savet da bih resio jedan moj problem (ako ga mogu tako nazvati)...

Evo ovako, potreban mi je neki honoraran posao (iz razloga sto sam dosta slobodan, a moj sadasnji posao "jenjava", pa ne bi bilo lose raditi nesto uz to)...

Zet me nagovara da krenemo zajedno u biznis prodaje polovnih automobila, tj. da kupujemo uvezena vozila kod nas (navodno on je cuo da ima povoljnih vozila da se kupi u Novom Sadu i Sabcu na vise 3-4 auta), e sad moje pitanje je da li neko zna nesto o ovome tj. gde u Novom Sadu ili Sabcu moze to da se kupi? Neki auto plac ili...?

Uslova imamo, imam dobar plac na Altini- Zemun, znanja zet ima dosta (automehanicar), nesto para bih vec nasli, zaradu ne planiramo vecu od 200-300-400eur po autu srednje vrednosti kad oduzmemo sve troskove....

Ali sam ja dosta skeptican po tom pitanju, ne znam kako bi se to uopste prodavalo i sve ostalo...

Pa ako neko nesto zna neka pise slobodno

Hvala unapred, Bane
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Prodaja vozila

vec je bilo reci o ovome, pretrazi forum
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Znam ja da sam danas bio na Bubanj potoku da prodam svoj auto i od 6h do 14h sam video da je prodata jedna Astra za 2100e.Toliko o kupovnoj moci nasih ljudi i o potraznji vozila na nasem trzistu.Zato nam je ponuda tolika kao da nas ima 40 miliona.

Comment

• Jesa
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2008
        • 344
        • Beograd
        • Honda Civic 1.4 LS

Informisi se malo o zakonu o zastiti potrosaca.

Tek ce cene da padaju.
        www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• Lauda
          CBC Senator
          • 24.07.2010
          • 207
          • Zemun

Originally posted by gorans
          Znam ja da sam danas bio na Bubanj potoku da prodam svoj auto i od 6h do 14h sam video da je prodata jedna Astra za 2100e.Toliko o kupovnoj moci nasih ljudi i o potraznji vozila na nasem trzistu.Zato nam je ponuda tolika kao da nas ima 40 miliona.

Koje godište je ta Astra bila?
          Koji si auto prodavao?
          Da li je bilo zainteresovanih za tvoj auto?
          Da li uopšte ko šta nudi ili samo neke zamene?

Nisam bio dugo na Bubanj potoku, pa me zanima kakva je situacija.
          PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

Astra je bila 97god 1,7td i y stvarno dobrom stanju.Ja sam prodavao Tourana i dobijao par zamena ali su mi sve nudili automobile po 3-4000e skuple od mog auta sto opet govori kako ljudi nemaju para.Tako isto bih i ja dao moj auto za neki od 5-6 i da dobijem 3-4 u evricima.Tuga,jad,beda i glad-to ceka sve nas

Comment

Working...
            X