nisam siguran da li je 4x4 stalno ukljucen ili ne ali:
1. ako je stalno ukljucen trosi vise 30%
2. iako nije stalno ukljucen, sam reduktor je toliko tezak da trosi 20% vise
3. uzmi suzuki jimmny jer ima sve mogucnosti malog terenca
Moj komšija je prošle godine prodao Jimnyja 2003.g. prvi vlasnik, sa 70.000 km i dobro očuvanog za 6.000e.
Malo ih je u ponudi, ali možda treba biti strpljiv pa sačekati da se pojavi u oglasima neki dobar.
On ni ne vredi više od 5.000e, ipak je to auto star 7-8 godina.
P.S.
Sad sam malo pogledao cene po netu, taj Jimny je skup kao đavo
Da se uveze ne isplati se, jedino ako naleti neki domaći. Jeftiniji kod nas nego napolju , samo što ih kod nas trenutno nema.
Nije mi jasno kako drži tako visoku cenu napolju.
Zato sto je kvalitetan i dobar mali terenac. Nema 2 tone i 4x4 koji radi samo na papiru, vec je lagan, dobre terenske karakteristike, reduktor, a opet lepo spakovan da moze i svaki dan da se vozi, + sto je praktican za po gradu. Kome treba, taj ga i kupuje, nije smikeraj.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Sećam se kad se pojavio, stvarno je bio šmekerica i ne mogu da verujem da se proizvodi od 1998., kako vreme brzo prolazi, a on je još uvek simpatični mali terenac
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
suprugi se strasno svideo Suzuki Ignis, pa me zanima ako neko ima iskustva, potrosnja, delovi i servis. moze i neko opste misljenje i savet,
unapred hvala
Ovako, ja vozim gorepomenuti Subaru, koji je identican Ignisu 1.3. Imas i verziju 1,5 za koju je neko pomenuo u gornjim postovima da trosi oko 12litara, sto mi je malo mnogo.
Ovaj koji sam ja nedavno kupio i presao vec 2800km je izuzetno ekonomican. Potrosnja od 8,3-9l gasa, kombinovana voznja. Veterinar sam i vozim ga po terenu, ono, prva druga, kreni stani, i opet tako.
Ima sekvent plinski uredjaj. Ne znam zasto ali se auto zenama vise svidja...
Sto se tice odrzavanja, montiraju se u Madjarskoj, tako da delova imas koliko hoces i nisu skupi. Motor ima lanac i lancanik (nema zupcasti kais) sto je dodatna pogodnost. Ima stalni pogon 4x4. Auto je kompaktan, za izuzetno ojacanim vesanjem, poput pravog terenca. Zadnji diferencijal je veci nego na Ladi Nivi. Za sada sam zadovoljan i vise od toga, cek da kucnem u drvo.
Vozio sam pre par dana gore pomenuti model sa pogonom na 2 tocka...motor je 1.3 sa 94ks i mnogo lepo povlaci po gradu...cini mi se da je mozda malo nestabilniji ili mozda gresim zato sto ne vozim takva vozila...da li neko na forumu poseduje ovo vozilo,interesuje me primerak iz 2004-te...kakvi su ovi motori,znam da moze,ali da li je preporucljivo ugradjivati plin i gde je njemu rezervni tocak,nisam zagledao...takodje me interesuje da li postoje neki karakteristicni kvarovi,koje su cene redovnog odrzavanja...kakav mu je trap,koliki mu je klirens od tla i da li 2wd moze da izlazi po malo nepristupacnijim terenima...hvala
Comment