Svaka cast vama madjionicarima, ukljucujuci i Uzelca (bez uvrede Sasa, znamo se, i verujem da nisi sklon manipulaciji i iskrivljavanju cinjenica). Samo kazem svaka cast, nista vise, jer mnogi od nas nisu u stanju da voze sa tako niskom potrosnjom.
Moji automobili trose u proseku 10% vise nego sto kaze specifikacija.
AE86 i 4AGE su u super stanju i trosi koliko sam naveo. To nije surova BG guzva vec jer preko mostova prelazim samo kad moram, a Novi BGD/Zemun nisu tako zakrceni. Ima tu voznje u svakom dobu dana. U trentucima trosi verovanto i preko 15, ali se ubrzo zatim kotrljam po NBGu konstantnom brzinom kada ne trosi preko 6.... i tako, prosek nije preko 9l/100km.
Ako je ta AE92 Toyota i 4AFE u dobrom stanju u istim uslovima nece trositi preko 9. E sad, ako se svakodnevno vozi na posao na relaciji Dorcol - Slavija - Vracar u spicevima, onda ga verovanto ni 15l plina na 100km nece pokrpiti.
Verovatno je istina negde izmedju. Ja se vozim sa B.Brda do Trga Republike svakodnevno, ujutro i popodne u suprotnom smeru, pa uvece ponekad ukacim malo grada, nekad Gazelu, itd. Tvoje relacije su bitno lakse i lepse. Meni dizel trosi 13-14l/100km :-)
Nemoze to tako da se racuna.Ja u 16h krecem sa posla sa trosarine i idem na autokomandu pa slavija pa beogradskom i do pancevackog mosta.Dok stignem do mosta potrosnja po bordu je oko 10-12l (vw 2.0tdi) ali mi je potrebno ceo sat da predjem tih 12km puta.Kad se popnem na most i izadjem na zrenjaninac imam jos 25km polu-otvorenog puta i kad stignem kuci bord pokazuje od 6,5 do 7l/100km prosek.Sad bi neko pomislio i da tdi trosi 12l po gradu,medjutim to nije gradka voznja vec stajanje u koloni i pomeranje po 2m pa stajanje 2 minuta i tako.......Znaci sve zavisi koja ti je relacije i u koje vreme.
Ja ne vozim TDI, nego dCI, i ne znam kako se racuna potrsonja, al ako sa punim rezervoarom predjem 500km u gradu, meni matematika kaze 14l/100km. To moze, a ne mora da se poklapa sa onim sto pise na displeju bord kompjutera u ma kom trenutku, ali je to i dalje 14 l/100km.
Naravno da zavisi od relacije, vremena i uslova voznje, i naravno intenziteta saobracaja. Stoga, mislim da primer koji je Uzelac dao nije bas dobar, a ovo sto sam naveo ovde pokazuje da ni moj primer nije bas reprezentativan. I dalje mislim da je 9l/100km plina ili benzina, cega god, u prosecnim uslovima eksploatacije (uzmi kao reper sredinu izmedju Uzelca i mene) tesko moze da se ostvari na toj matoroj tojoti u gradu Beogradu. Sto se mene tice, to je to, ja vam svima zelim da vam automobili trose manje nego sto je deklarisano, i necu dalje tupiti na ovu temu, do sledece prilike
CONDIZIONI GENERALI DI INSTALLAZIONE IMPIANTO JTG HP
L’innovativo sistema ICOM JTG HP per motori ad iniezione diretta.
L’impianto ad iniezione liquida JTG per
Comment