Još ne mogu sa slikama da izadjem u javnost dok ne donesem konačnu odluku.Sada je momentalno faza preračunavanja troškova pa ćemo videti....Ej, Honda je to!
Honda civic 7 generacija
Collapse
X
-
Danas sam konačno dobio detaljan izveštaj o stanju auta i da ne dužim, ne podmiruje moje kriterijume.Drug je danas otišao da pogleda drugu hondu u Rimu za koju kaže da bi trebalo da je zaista OK!Ljudi moji, Italijani su bre marva, ova prva honda za tri godine koliko je bila u opticaju,veoma je temeljno skenjana......Nema veze idemo dalje!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by TETAK!Ljudi moji, Italijani su bre marva, ova prva honda za tri godine koliko je bila u opticaju,veoma je temeljno skenjana......Nema veze idemo dalje!
Polako, tek si poceo - meni su pregledali oko 40 auta za 4 meseca dok nije odabrano nesto sto valja.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Moja bivša hondica je bila iz Venecije i osim vašica na branicima(i to me je nerviralo) nije bilo nikakvih drugih zamerki.Ova nije bila ni prići a čovek mi kaže da enterijer izgleda kao da su ga vozile svinje....progorela sedišta...da poludiš.Ja sam navikao na mažena i pažena vozila!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment