auto do 7000 E

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maleni
    CBC Član
    • 27.11.2010
    • 15
    • BG

auto do 7000 E

Pozdrav svima!
    Planiram kupovinu auta pa mi treba vase misljenje u izboru polovnjaka. Potrebana mi je porodicno sportska limuzina (moze i karavan) ne bitno da li je benzin-plin ili dizel, kao niti marka proizvodjaca.

1. kubikaza do 2500
    2. mnogo KS
    3. da ima veliki izbor polovnih i novih delova
    4. da bude jeftino odrzavanje (plocice, disk, spone i ostalo), ne racunajuci menjanje kaisa, spanera, ulja, filtera, tj.mali i veliki servis
    5. dugotrajnost motora, vec provereni motori
    6. da se ne odlazi cesto u servis zbog nekakvih decijih bolesti
    7. nije bitno da li je auto prodajan kada ga budem hteo prodavati
    8. dosta opreme
    Odrzavanje auta je sa primanjima od 400e mesecno.
    Hvala na iscrpnim odgovorima
  • sasha015
    CBC Veteran
    • 29.02.2008
    • 153
    • LOznica
    • Hyundai i-20

Re: auto do 7000 E

Originally posted by maleni
    Odrzavanje auta je sa primanjima od 400e mesecno.
    Hvala na iscrpnim odgovorima
    Fiat punto klasik na kredit.

Comment

• klausi
      CBC Početnik
      • 08.09.2010
      • 5
      • BiH

Honda Civic

Comment

• maleni
        CBC Član
        • 27.11.2010
        • 15
        • BG

Ja, supruga i 2 dece, mislim da bi nam bilo tesno u tom autu, a sto se tice kredita nikako u robovlasnicko zaduzivanje, nikako, bio jednom i nikad vise Inace jeste proveren auto, odlicno se pokazao i u sluzbenoj upotrebi, sve pohvale za njega.

Comment

• Paranoid
          CBC Senator XXL
          • 13.01.2009
          • 622
          • Beograd
          • Fiat 131 1300

Ima jedna Honda Civic 1.6 160 KS u oglasima vec duze vreme.
          Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

Za tu cifru ja bih gledao nesto ovako
            http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... mmon_rail/
            A s obzirom na tvoja (kao i moja ) primanja pre bih vozio nesto ovako
            http://www.polovniautomobili.com/oglas7 ... era_20_td/

Comment

• maleni
              CBC Član
              • 27.11.2010
              • 15
              • BG

BMW E-39 u kombinaciji sa tim motorom veoma dobar izbor, te s`toga nema potreba za karavanom jer ostavlja veoma veliki prtljazni prostor. A za odrzavanje mislim da ce i supruga morati da se zaposli.

Sto se tice NISSANA zanimljivo, samo ne znam da li je njegov motor ili ga deli sa reonoom, mada koliko sam upucen reno ima dobre dizele ispravite me ako gresim. Nije los autic, primamljivo,. Za razliku od BMW ostaje pola para za eventualne kvarove ne daj boze!

Comment

• Cherokee_NS
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2009
                • 802
                • Novi Sad

Kod ovog Nissana je njihov TD motor... Raga sa 2000 kubika i 90 konja, prelazi veliku kilometrazu bez problema... Jedan majstor iz Rakovice mi je pricao da je to poslednja serija Nissana koja valja, da ovo kasnije sto su se udruzili sa Renoom nije to to

U sledecu generaciju Primere dolazi 1.9 dCi koji ide u Lagunu... Blok motora kazu da je ok, ali da muku muci sa spoljasnjim agregatima - turbo, interkuler, dizne itd.
                Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• markofpi
                  CBC Senator XXL
                  • 27.07.2006
                  • 1552
                  • Bezanijska Kosa

Jedno pitanje, da li su vam ukupna mesecna primanja 400eur ili samo tvoja licna tj. da li ti i lepsa polovina radi!? Koji god od ova dva slucaja bio u pitanju tesko da ces izaci na kraj sa "jos jednim clanom porodice"! Ako su vam to zaista jedini mesecni prihodi (ne pomazu vam roditelji, ne iznajmljujete stanove, nemate konstantan priliv novca sa strane) razumnije je da gledate auto koji je sto jeftiniji za odrzavanje, a to znaci prost, funkcionalan, srednje jak, benzinac pod obavezno...

Comment

• maleni
                    CBC Član
                    • 27.11.2010
                    • 15
                    • BG

Moja licna primanja su 400e, a supruga vec sutra moze poceti raditi za 200e ali trazimo nesto gde se vise placa, videcemo jos do n.godine pa ako nema onda pocinje za 200e. Nikakva pomoc sa strane niti iznajmljivanje stana.
                    Pa kao momak sam dosta auta vozio sto moja licna sto od prijatelja. Da ne nabrajam, najjaci utisak je na mene ostavila alfa 164TS Super i BMW E-34 525i 24v u limizina verziji, mada nije ni los E-36 imao tds-a. Ta auta su relativno stara, mada rekto moze da se nadje dobar primerak i ako ga ima mnogo kosta.
                    Nesto sam bacio oko na alfu 166TS, e sad u odnosu na 164 ne znam kakav je donji postroj i kompletno odrzavanje iste, a cene su ima jako male za mlad auto sa full opremom.

Comment

• zvrle
                      CBC Senator XXL
                      • 01.11.2005
                      • 961
                      • Beograd, Batajnica
                      • Golf 4

Nemoj pogrešno da me shvatiš ali kako misliš da platiš registraicju auta od 2500kubika sa 400evra prihoda?
                      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• gorans
                        CBC Senator XXL
                        • 09.03.2010
                        • 1525
                        • Beograd

Ja imam istu platu kao i ti,zivim sa roditeljima u porodicnij kuci i ne placam stan,hranu i komunalije i kad bi mi neko dao na poklon taj BMW ja bih mu se zahvalio i odbio ga.Znas li posto je registracija za takav auto,posto su gume,plocice i ostale redovne stvari? A sta cemo kada strada turbina,dizna,kvacilo,neka havarija u motoru,veliki servis?Ja sam 6 meseci vozio auto novije generacije (vw touran 2.0tdi dsg) i stvarno je extra auto ali sam morao da ga prodam jer,jednostavno,nemam para da ga odrzavam.Zadnje 3 godine slatko vozim Nissan Sunny n13 1.7d i sa 500e godisnje,ukljucujuci i registraciju,uspevam da gao odrzim u bezprekornom tehnicko-mehanickom stanju a godisnje sa njim predjem oko 40hkm.Toliko me za tourana kosta samo redovan servis i zamena ulja u menjacu.

Comment

• maleni
                          CBC Član
                          • 27.11.2010
                          • 15
                          • BG

Registracija za BMW je 500e i to je jednom godisnje. Napomenuo sam da ce morati i supruga da se zaposli, sa platom od 200e to je mesecno 600e. Naravno nece se zaposljavati da bi odrzavali auto ima bitnijih stvari u zivotu, to je bila samo konstatacija, a nisam ni pomenuo da cu ga uzeti.
                          Ukoliko ste primetili napisao sam post u kome spominjem alfu 166 sa motorom 2.0TS mala registracija s`obzirom na BMW mada ima i njega u 2.0.
                          Zato sam i pokrenuo ovu temu kako bi meni-porodicnom coveku, a i drugim ljudima slicnih primanja pomogli u odabiru auta kao sto sam pisao u 1-om postu, a da to nije samo jedna konkretna marka za cifru do 7000e.
                          Napominjem treba uzeti u obzir celih 400e +200e, jer nisam pod nikakvim kreditima.

Comment

• maleni
                            CBC Član
                            • 27.11.2010
                            • 15
                            • BG

Originally posted by gorans
                            Toliko me za tourana kosta samo redovan servis i zamena ulja u menjacu.
                            Kum mi ima BMW 725 TDS automatika, iz `97, i nikada nije menjao ulje. Pitam ga zasto, on kaze da je u tom menjacu neki gel a ne ulje, pa mi je sad nije jasno kako to ti menjas ulje u touranu, ipak je to auto novije generacije zar i on ne bi trebao imati gel? Neka mi moderatori malo ne zamere skrenuo sam sa teme a mozda nekom pomogne

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

ima gel, napravi se od nemenjanja ulja..

Comment

Working...
                              X