Jeep Grand Cherokee . da ili ne?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dzindzin16
    CBC Član
    • 02.12.2010
    • 10
    • Cicevac

Jeep Grand Cherokee . da ili ne?

pozdrav svima ... imam jednu povoljnu kombinaciju za kupovinu grand cirokija koji je registrovan na teretno vozilo pa me zanima kakvih problema mogu imati ako me zaustavi policija a u autu mi se nalaze zadnja sedista pa jos i vozim putnike na njima(eventualno i dete mladje od 12 god.) .. to je masovna pojava u nasoj zemlji i ne verujem da bi ljudi to toliko vozili ako policija zaustavlja takva vozila i redovno kaznjava .. cuo sam da ce upravo provere od strane policije u narednom periodu biti znatno poostrene pa se eto pitam ima li logike kupovati takav auto koji bi mi sluzio kao putnicki .. svaki vas savet mi je jako dobrodosao jer brzo moram da odlucim(1-2 dana) uzimam li auto ili ne .. hvala
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: Jeep Grand Cherokee . da ili ne?

Ti nemaš drugih briga pa ih praviš sam? Bi li menjao svoje legalne/prave novce za neke copy/falsifikat?
    Ovo je samo moje mišljenje sa kojim nemora niko da se složi.
    Ipak,ko ne reskira,ne profitira.

Comment

• dzindzin16
      CBC Član
      • 02.12.2010
      • 10
      • Cicevac

da li stvarno postoji rupa u zakonu da mozes voziti lice u teretnom prostoru ako ima obezbedjeno sediste od 60cm?

Comment

• VVLAJKO
        CBC Senator XXL
        • 23.07.2008
        • 484
        • Nis
        • Audi A4, Primera p12

Terenci se kao teretnjaci registruju za 5 osoba + teret, tako da sa te stane nebi trebalo da bude problema.
        Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• vladaomega
          CBC Senator XXL
          • 11.10.2010
          • 484
          • beograd

i mene zanima sta je tu nelegalno. prekategorizaciju vozila odobrava masinski fakultet/upisuje se nosivost/ a saobracajnu izdaje mup.

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Predlažem rukovodstvu gradskih saobraćajnih preduzeća da osnovna sredstva ubuduće obnavljaju tipom vozila "teretno".
            Ovakvim potezom će ostvariti ogromne finansijske uštede i automatski otvoriti mogućnost za iznenadno opsežno podmlađivanje voznog parka.
            Klijenti/korisnici prevoza ionako ne umeju da uvide razliku.
            A što se zakonske regulative tiče,čujem da postoji neka rupa od 60 cm širine,tako da će to vaš pravni zastupnik sa lakoćom razrešiti.

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

nema problema ukoliko se konverzija uradi kako treba. a to podrazumeva izmedju ostalog i ogradu izmedju putnickog i teretnog dela. glavni problem nastaje kada vlasnici terenaca hoce da ustede na registraciji pa umesto pregrade stave fudbalsku mrezu, npr. i tako prividno i uz mito i korupciju dobiju atest da je to teretno vozilo, do prve patrole, dobar dan, sta smo imali. supa, sos, meso 4x4.

uostalom, pisano je forumu o tome vise puta. za vise informacija koristiti pretragu.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
              X