BMW Premium Selection

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fahro
    CBC Početnik
    • 15.12.2010
    • 1
    • Sarajevo

BMW Premium Selection

Pozdrav,

Malo sam razgledao BMW-ove stranice i vidjeh da imaju ponudu polovnjaka oznacenih kao BMW premim selection. Šta to tačno znači?
    Ako bih se odlučio da kupujem takvo auto, na šta bih trebao paziti? Vidim da su izlisatni samo ovlašteni BMW partneri (ili na pogrešno razumijem)?

Ima EUROplus i Lieferservice (LS), šta ovo znači?

Konkretno, razmišljam o kupovini 320d ili 320i, godište 2009+. Ima li ko kakve savjete o tome na šta da obratim pažnju?

Hvala.
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: BMW Premium Selection

Poceo si potragu na najbolji nacin. Upravo je Premium Selection najbolji vid kupovine BMW vozila. Ukratko, to su POLOVNA vozila koja su prosla rigoroznu BMW kontrolu i dobila sertifikat Premium Selection. Dakle ti automobili nisu nikada lupani, ocesani i slicno, mehanicki su perfektni bez skirvenih problema i mana, kilometraza je orignalna kao i oprema, ukratko vozilo u fabrickom stanju, cesto ( za mladje primerke) jos uvek u garanciji (fabrickoj) ali sam Premium Selection program podrazumeva garanciju odredjeni vermenski period bez obzira sto je fabricka garancija istekla. Dakle, ako kupujes autou Premium Selection programu ne treba ti savet i nemoj da obracas paznju ni na sta, jednostavno kupi koji ti se svidja Nesto najslicnije kupovnini novog automobila, samo malo jevtinije i auto je imao jednog vlasnika. Detaljne specifikacije u sta auto mora da se uklopi da bi ispunio Premum Selection ne znam ali mozes naci po netu. Dakle, ako mozes sebi da priustis auto iz ovog programa samo napred, jesu malo skuplji ali vrede!

Drugi proizvodjaci imaju slicne programe ali se drugacije zovu. Posto juris BMW tebi je ovo interesnatno.
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

Working...
    X