Da bez zamene vodene pumpe doduše. Znači zamena zupčastog kaiša i njegovog rolera i ničeg više. Po potrebi a neko kaže obavezno je i zamena vodene pumpe
ali ja je nisam menjao.
Veliki servis = mali servis (zamena ulja, filtera za ulje, filtera zagorivo, filtera za vazduh) + zupcasti kais, spaner, vodena pumpa, klinasti kais, zamena ulja u menjacu, zamena kocionog ulja, zamena antifriza i sl...
Veliki servis = mali servis (zamena ulja, filtera za ulje, filtera zagorivo, filtera za vazduh) + zupcasti kais, spaner, vodena pumpa, klinasti kais, zamena ulja u menjacu, zamena kocionog ulja, zamena antifriza i sl...
- set kvacila se vodi kao zasebna stavka
Kad je već ovako krenulo onda tu treba dodati i polen filter(filter klime) mada je po mom laickom misljenju promena ulja u menjaču,u kočnicama i antifriza u servisnom intervalu od 10.000km čisto uzimanje para od strane majstora.
@ lemara - mali servis je na 10000, (negde na 7500, negde 15 000, zavisno od proizvodjaca) - (ulje u motoru, filter ulja, filter goriva, filter vazduha, filteri klime ...)
Inace sam proizvodjac automobila u servisnoj knjizic, naglasi da je neohodno promeniti ulje u menjacu na recimo 40 000km, kao kod odrjedjenih modela Honde.
Ulje u kocnicama, takodje ima vek trajanja i neophodno je menjati na 60 meseci, kao kod Skode Felicie
Ja antifriz menjam svake dve godine, a i nije neka investicija.
Takodje, ko ima diesel, nije na odmet da se menjaju grejaci na svake dve godine, naravno pred zimu.
Ko ima plin - i plinski uredjaj treba servisirati i menjati filter plina na svakih 10 000 km. Mnogi to NE rade, a kosta 500 din - 1000 din.
O svecicama da ne pricamo
Zaboravih filtere klime, u pravu si!
A to sto se tice uzimanja para, od strane majstora - pa uvek mozes da zamenis i sam, ako znas, imas alat i adekvatan prostor za rad.
Nije to velika mudrost
Comment