Seat ibiza 1.9 tdi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • whitekiller
    CBC Početnik
    • 25.10.2010
    • 1
    • belgrade

Seat ibiza 1.9 tdi

Pozdrav svima. Za oko mi je zapala seat ibiza. e sada posto sam laik po pitanju automobila, moliio bih vas za neki savet oko doticnog automobila....da li uzeti u razmatranje (cena odrzavanja, ucestali kvarovi) konkretno video sam ova dva primera. oba su iz uvoza....kako vam se cine ovi automobili?

ili

unapred hvala
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Re: Seat ibiza 1.9 tdi

Moja iskustva su vezana iskljucivo za licni utisak u voznji. Po meni veoma tvrd auto, kratka zadnja klupa, dizel malo bucniji unutra, odlicnog exterijera i nesto losijeg dizajna enterijera....sve ostalo nemacka skola. Ne verujem da ima neke velike nedostatke ali kao i svaki auto sigurno ima neke. Mislim da se sa 1.4 neces mnogo usreciti,a tdi je druga prica, pogotovo ona jaca verzija od 131ks.

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Re: Seat ibiza 1.9 tdi

Po mom misljenju,neudoban i tvrd auto...ako neces da pravis vise od 10 k km godisnje uzmi benzinca...dizel pd od 101 ks ima skupe dizne(nova 700e,reparirana 400)...skupa registracija,egr,protokomer i sl.zezancije...uglavnom su benzinci u boljem stanju...imas u toj klasi,206,pola,fiestu,clio...

Comment

Working...
      X