"Visok" i ekonomican auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Re: "Visok" i ekonomican auto

Vec spomenut i prelazi pomenutu sumu. I dalje mislim ovako bez mnogo mozganja da bi Logan bio pravi pogodak:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas7 ... at_pack/#7

Kalos:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas8 ... alos_14/#5

Comment

• donchichi
      CBC Član
      • 22.10.2009
      • 23
      • Beograd

Ljudi hvala vam puno na ovoliko postova.

Kalos ispada iz razmatranja automatski, njih sam se nagledao i previse, voze ih sluzbeno u firmi, sto bi rek'o kolega, da ga vidim na ulici rekao bi da je ok auto,
      ovako kad sam ih se nagledao znam sta je u pitanju.
      Honda i tako nesto je izvan razmatranja jer je potrebno nesto ekonomicno da ide maltene offroad.

Reno Clio 1.5 dci
      Peugeot Partner 1.9d
      Fiat Doblo 1.9 jtd
      Reno Clio 1.5 dci - previse nizak, proverio sam
      Fiat Doblo 1.9 jtd,Peugeot Partner 1.9d - previse veliki

Ja mislim da bi vasem prijatelju najvise odgovarala opel agila 1.0 ili 1.2.sad ne znam koliko ga interesuje spoljasni izgled,ali nije ni tako ruzna.jeste ono ima manji gepek,ali funkcionalan.kvalitetno uradjen,mali spolja a veliki iznutra,dobri motori.sta vise
      Opel agila je ispala iz razmatranja, previse je mali gepek.
      FIAT MULTIPLA
      DACIA LOGAN
      FIAT PANDA U IZVEDBI 4#4 ? MANJI AUTO ALI ZA BABU I DEDU DZAK SECERA I KARTON ZEJTINA DOVOLJNO.Ja i zet koristimo je zajedno on za lov ja za ribolov kupili smo je po pola. Odrzavanje mizeracija ko zastava jugo stojadin sve jedno.Penje se ko jarac gde hoces, potrosnja simbolicna.To je moje misljenje po ovoj temi POZZZ..
      Fiat multipla previse velik.
      Pandu moram pogledati jos izgleda zanimljivo.

Sandero Stepway odgovara totalno osim cene .

Gledao sam logana, auto je dobar, velik, jeftin za odrzavanje, upada u cenu i totalno je u izboru.
      Da li mi neko moze reci kakav mu je klirens, da li neko zna gde mogu da nabavim fabricke podatke, mozda da odem do salona?
      Ovako sam vizuelno uporedjivao logane i stojadine parkirane oko zgrade i neki logani mi se cine nizi dosta, neki su bas visoki(pretpostavljam i da je do guma, mada mozda i gresim).

Niko nije nista rekao za Ford Fusion, njega sam bas video u kraju, klirens mu je po mojoj proceni i mozda iznad stojadina, ima i gepek, a i cena je tu negde za starije godiste.

Takodje i za japance niko nema komentar "Daihatsu Terios 1.3,Suzuki Ignis 1.3", oni imaju male motore i skroz upadaju u pricu, ako neko ima neka iskustva, super bi bilo da ih napise.

Da napomenem da kilometraza godisnje ne verujem da bi prelazila 8000km(10000 max).

Hvala jos jednom.
      Milos

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Originally posted by donchichi
        Takodje i za japance niko nema komentar "Daihatsu Terios 1.3,Suzuki Ignis 1.3", oni imaju male motore i skroz upadaju u pricu, ako neko ima neka iskustva, super bi bilo da ih napise.
        Pogledaj par postova ispod, imas celu temu o Ignisu, a teriosa nema bas puno u Srbiji, mada bi trebalo da su pouzdani, uostalom, to pripada Toyoti.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• legenda
          CBC Senator XXL
          • 28.03.2009
          • 1345
          • Beograd

Subary justu...fusion ima veci klirens od 101...napravljen na osnovi fieste,ima pristojan gepek...motor pre 1.6 nego 1.4

Comment

• donchichi
            CBC Član
            • 22.10.2009
            • 23
            • Beograd

Legendo, hvala na predlogu za subaru justy, taj auto uopste nisam primetio a totalno mi upada u opis.
            Takodje hvala i savet za ford fusion, kazes da je bolji 1.6 motor od 1.4, da li mislis na benzin ili dizel, kakav je 1.4 dizel, ako neko zna ili moze da da preporuku bilo bi super.

Daihatsu odlazi sa evropskog trzista tako da i on otpada iz trke.

Niko mi nije odgovorio za klirens za logana, mislim da radi posao i sandero(obican, ne stepway), ali opet klirens mi je bitan,
            mozda da odem do salona i to dobijem iz prve ruke, ako neko zna pa me postedi odlaska do salona bio bih mu zahvalan .

Comment

• legenda
              CBC Senator XXL
              • 28.03.2009
              • 1345
              • Beograd

Mislio sam na benzinac 1.6...sto se dizela tice,1.4 tdci je peugeotov 1.4 hdi motor od 69ks,u principu proverena masina,nema plivajuci,stradaju podloske dizni...izuzetno mali potrosac...visok je logan kao jarac,nemoj za klirens da brines...ako pazaris polovnog logana obrati paznju na koroziju,znam primerke koji su posle 3 godine imali problema...fusion ti je masina za logana,mada prostor i prakticnost logana nije za podcenjivanje...sandero je mozda malo kvalitetnije odradjen,ali mene jeftina plastika u enterijeru odbija...Srecna slava,svima koji slave,a nama ostalima neka je Sveti Jovan na pomoc

Comment

• jaksa
                CBC Senator XXL
                • 23.10.2004
                • 701
                • Novi Beograd, SC

Fusion je na bazi stare fieste i ne vidim da ima i jednu prednost u odnosu na logan.
                Moj predlog: logan 1.4 sa malo predjenih km:

http://www.polovniautomobili.com/oglas8 ... i_laureat/
                http://www.polovniautomobili.com/oglas7 ... cia_logan/

Comment

• donchichi
                  CBC Član
                  • 22.10.2009
                  • 23
                  • Beograd

U pravu si jaksa, za te pare moze da se uzme mnogo mladji logan koji je manje presao, ali logan je i dalje dugacak, duzi od fusiona koliko se meni cini a to mom prijatelju ne radi posao.
                  Predlozio sam mu sandero(obican, ne stepway) posto coveku ne treba nista od dodatne opreme, radi mu posao i klot verzija,
                  e sad je zez sto polovnih sandera nema bas u prodaji(za nov se nema para ) jer se proizvode tek 2-3 godine(bar tako mislim, mozda gresim)
                  i niko nece jos da ih menja, a cuo sam i da je limarija unapredjena na sanderu u odnosu na logana.

Inace prijatelj ima varijantu da iz Svajcarske uveze auto bez carine i poreza(ne znam kako) jel zna neko kakve su tamo cene i gde bi mogao pogledati tamo recimo ford fusion(neki online portal tipa polovni automobili).
                  Da li se isplati ici? Cuo sam da su u CH polovna kola skuplja, ali da nema lazi oko stanja motora, kilometraze itd..

Comment

• jaksa
                    CBC Senator XXL
                    • 23.10.2004
                    • 701
                    • Novi Beograd, SC

Nisam znao da i njih uvoze

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... andero_14/

Comment

• IlijaGM
                      CBC Senator XXL
                      • 02.12.2008
                      • 313
                      • Gornji Milanovac

panda 4x4,visoko i ekonomicno,verujem da ce mu odgovarati posto je dugo vozio keca
                      Originally posted by zoranbg
                      nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

http://renault-dacia-logan.com/renault- ... nsions.php imas sve dimenzije ovde.

155 mm natovaren "klirens "

mislim da dzaba pricas o ford fusionu ,preskup je za tu cifru koju ti pominjes.
                        po meni suzuki ignis ima i cenu i osobine koje tebi trebaju , a kvalitetniji je od logana.
                        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Zloba
                          CBC Početnik
                          • 09.12.2010
                          • 2
                          • Beograd

Vozim zbog sličnih potreba Suzuki Ignis 1,3 model koji se pravio 2000-2003god. i preporučujem ga. Priozveden je u Japanu, sledeći model je iz fabrike u Mađarskoj i nije toliko kvalitetan.Motor 1,3 83 ks,dve bregaste pogonjene lancem koji se menja posle 200.000 km po fabričkom uputstvu, svećice iridijumske promena na 60.000 km, znači samo osnovno održavanje ulje, filteri, pločice,paknovi i sl.Potrošnja 5,5-6,5 l, zadnja klupa se obara i dobija veliki prostor, klirens taman za lošije puteve.Ima ih po oglasima i uklapaju se u cenu koja je navedena.

Comment

• donchichi
                            CBC Član
                            • 22.10.2009
                            • 23
                            • Beograd

Konacno da dobijem neki info za suzukija , hvala Zloba.
                            Nesto mi ovaj Suzuki zapao za oko, mislim da cu njega preporuciti, uskoro ce mi prijatelj doci do BG-a pa cemo da prodjemo auto placeve da vidi covek
                            kakva je situacija i kakva su kola(posto zasad mislim da nema ideju kako izgledaju, osim mozda Dacie).
                            Cim padne kupovina javljam sta je u pitanjue.
                            Hvala svima jos jednom.

Comment

• Zloba
                              CBC Početnik
                              • 09.12.2010
                              • 2
                              • Beograd

Ima jedan Ignis na BGplac-u u J.Gagarina 1, noviji tip odlično izgleda,a dosta dugo je na placu pa mislim da bi cena mogla da se još spusti. U svakom slučaju sretna kupovina.

Comment

• bojanvet
                                CBC Član
                                • 06.04.2008
                                • 85
                                • kraljevo

E, nema ga vise, kupio ga je moj drugar. Ako mislimo na istog, zeleni, dosao iz Svajcarske!

Comment

Working...
                                X