BMW 320d 2001-2002

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djilepfc
    CBC Član
    • 01.10.2010
    • 27
    • Leskovac-Knjaževac

BMW 320d 2001-2002

Pozdrav svima i imam jedno pitanje ako neko zna da mi odgovori.Razmisljam se da kupim bmw 320d 2001-2002 godiste.Sta mislite o ovom autu ako neko ima iskustva i koja je razlika izmedju limuzine i karavana,jel vidim da je cena karavana jeftinija za sigurno 500-600 eura.Hvala unapred!!!!!!!!!!!!!!!!!I interesuje me koja je realna cena za ovaj auto tih godiste

Sada vozim golf 4
  • audia7
    CBC Član
    • 26.12.2010
    • 42
    • Beograd

Re: BMW 320d 2001-2002

ja sam vozio taj bmw oko godinu dana....
    Ako ti ne treba karavan, ne uzimaj ga, jer je jako ruzan, dok je limuzina i danas jedan od najlepsih auta na putevima, barem po meni...kod prodaje daleko je lakse prodati limuzinu...
    E sad kad vec uzimas 2001-2002 ja bih gledao da uzmem restilizovanu varijantu(drugacija su prednja svetla, migavci, hauba i zadnja svetla) dosta mi bolje izgleda a i motor je nesto malo jaci.
    Sta mi se jako svidelo kod tog auta: Stvoren je za voznju, kad ga vozis lepi se za asfalt i imas utisak kao da ti je produzetak tela...nisko se sedi.. Malo trosi, extra ide. i zadnji pogon je, koji mi je mnogo bolji nego prednji bez obzira sto u nasem narodu nije omiljen. Dizajn je nenadmasan, za tri koplja mi je lepsi od nove serije cak Dizajn je i unutra lep sto se table tice i slicno, jedino mi je odvratno osvetljenje koje je isto i u bmw-u pre 25godina a i danas. Dobar gepek.
    Nedostaci ili ''nedostaci''
    su: Prilicno je tvrd, mada mi nikad nije bilo tesko prelaziti i vise stotina km u komadu. Na zadnjoj klupi na iole duzoj relaciji ne moze sedeti vise od dvoje ljudi, tako je oblikovana da je nemoguce. Vec pomenuto osvetljenje unutrasnjosti...
    Kad uskocis iz golfa4 u ovo, veruj mi da ti osmeh s lica nece silaziti
    sto se cena tice, trenutno zaista nisam u toku, ali po meni je uvek bio najbolji izbor u svojoj cenovnoj kategoriji...

Comment

• djilepfc
      CBC Član
      • 01.10.2010
      • 27
      • Leskovac-Knjaževac

Re: BMW 320d 2001-2002

ok,hvala puno

Comment

Working...
      X