Da li je neko vozio novi citroen C5 sa 1,6 litrenim HDI 110 BVM motorom,cijena mu je dosta povoljna pa me interesuje kakav je to auto.Hvala unapred.
C5 HDI 110 BVM
Collapse
X
-
Re: C5 HDI 110 BVM
Originally posted by EonBitno je stanje vozila, km i sl. Generalno, motor je ok, ali za po gradu!
Posto mi brat vozi taj model 1.6 kupljen je nov 2008 i par puta sam putovao sa njim i mogu samo da potvrdim vec gore napisano...
Max brzina (koju je brat postigao) do 190 km/h potrosnja (autoput) na 130 nesto ispod 6l ali da zaokruzimo na 6. prosecna potrosnja grad otvoreno 7l .
Comment
-
-
Originally posted by goransVozio i generalno zadovoljan.Posto sam uglavnom vozio verziju 2.0hdi ja sam osetio nedostatak snage.Medjutim ni sa 110ks nije trom.Koja mu je cena?
Comment
-
-
Originally posted by gogi11Originally posted by EonBitno je stanje vozila, km i sl. Generalno, motor je ok, ali za po gradu!
Posto mi brat vozi taj model 1.6 kupljen je nov 2008 i par puta sam putovao sa njim i mogu samo da potvrdim vec gore napisano...
Max brzina (koju je brat postigao) do 190 km/h potrosnja (autoput) na 130 nesto ispod 6l ali da zaokruzimo na 6. prosecna potrosnja grad otvoreno 7l .
Comment
-
-
Posto sam pre nedelju dana bio na putu do Italije i Austrija bas u tom C5 1.6 hdi mogu samo da potvrdim izuzetan kvalitet udobnost i malu potrosnju .
Ono sa cime nisam zadovoljan je ubrzanje preko 1ookm /h e tu se vidi poprilicno da mu je potrebno jos malo snage ali i to se resi cipovanjem. BRat je zakazao cipovanje za sledecu nedelju , povecace snagu za 30 do 35ks, znaci sa 110 na 130ks maksimala je na 140. U Nemackoj u servisu mu naplacuju tu uslugu 250e uz 2 god garancije .
Nivo buke je mali tj potpuno podnosljiv posto sam ga vozio oko 8h na autoputevima i stvarno je ladja za pozeleti. Potrosnja na 120 6l ali na 150 vec skace na oko 7,5l koliko sam ga i najcesce vozio. Uz cip i vise snage ide naravno i pad potrosnje goriva.
Comment
-
-
Originally posted by gogi11Posto sam pre nedelju dana bio na putu do Italije i Austrija bas u tom C5 1.6 hdi mogu samo da potvrdim izuzetan kvalitet udobnost i malu potrosnju .
Ono sa cime nisam zadovoljan je ubrzanje preko 1ookm /h e tu se vidi poprilicno da mu je potrebno jos malo snage ali i to se resi cipovanjem. BRat je zakazao cipovanje za sledecu nedelju , povecace snagu za 30 do 35ks, znaci sa 110 na 130ks maksimala je na 140. U Nemackoj u servisu mu naplacuju tu uslugu 250e uz 2 god garancije .
Nivo buke je mali tj potpuno podnosljiv posto sam ga vozio oko 8h na autoputevima i stvarno je ladja za pozeleti. Potrosnja na 120 6l ali na 150 vec skace na oko 7,5l koliko sam ga i najcesce vozio. Uz cip i vise snage ide naravno i pad potrosnje goriva.
Comment
-
Comment