C5 HDI 110 BVM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goran6
    CBC Početnik
    • 23.01.2011
    • 4
    • banjaluka

C5 HDI 110 BVM

Da li je neko vozio novi citroen C5 sa 1,6 litrenim HDI 110 BVM motorom,cijena mu je dosta povoljna pa me interesuje kakav je to auto.Hvala unapred.
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: C5 HDI 110 BVM

Vozio i generalno zadovoljan.Posto sam uglavnom vozio verziju 2.0hdi ja sam osetio nedostatak snage.Medjutim ni sa 110ks nije trom.Koja mu je cena?

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Bitno je stanje vozila, km i sl. Generalno, motor je ok, ali za po gradu!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• ostres
        CBC Senator XXL
        • 01.06.2008
        • 305
        • Zemun

Stanje vozila i km su odlicni, posto covek pita za NOV auto
        Live together, die alone.

Comment

• gogi11
          CBC Senator XXL
          • 26.10.2009
          • 790
          • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by Eon
          Ne znam sta ocekujes od auta npr te klase i snage ali auto je generalno po meni vrlo dobar , racionalan udoban i dovoljno snazan.
          Posto mi brat vozi taj model 1.6 kupljen je nov 2008 i par puta sam putovao sa njim i mogu samo da potvrdim vec gore napisano...
          Max brzina (koju je brat postigao) do 190 km/h potrosnja (autoput) na 130 nesto ispod 6l ali da zaokruzimo na 6. prosecna potrosnja grad otvoreno 7l .

Comment

• goran6
            CBC Početnik
            • 23.01.2011
            • 4
            • banjaluka

Originally posted by gorans
            Vozio i generalno zadovoljan.Posto sam uglavnom vozio verziju 2.0hdi ja sam osetio nedostatak snage.Medjutim ni sa 110ks nije trom.Koja mu je cena?
            Cena mu je 33 000 KM,motor sada ima 112ks,interesuje me da li se muci na 150km/h,hvala.

Comment

• goran6
              CBC Početnik
              • 23.01.2011
              • 4
              • banjaluka

Originally posted by gogi11
              Originally posted by Eon
              Ne znam sta ocekujes od auta npr te klase i snage ali auto je generalno po meni vrlo dobar , racionalan udoban i dovoljno snazan.
              Posto mi brat vozi taj model 1.6 kupljen je nov 2008 i par puta sam putovao sa njim i mogu samo da potvrdim vec gore napisano...
              Max brzina (koju je brat postigao) do 190 km/h potrosnja (autoput) na 130 nesto ispod 6l ali da zaokruzimo na 6. prosecna potrosnja grad otvoreno 7l .
              Najvise me interesuje kako se auto ponasa na otvorenoj cesti(autoputu) pri brzini od 130-170km/h,da li mu je tesko da razvije tu brzinu,koliko je lako odrzava i kakva je buka u autu, unapred hvala.?

Comment

• gogi11
                CBC Senator XXL
                • 26.10.2009
                • 790

Posto sam pre nedelju dana bio na putu do Italije i Austrija bas u tom C5 1.6 hdi mogu samo da potvrdim izuzetan kvalitet udobnost i malu potrosnju .
                Ono sa cime nisam zadovoljan je ubrzanje preko 1ookm /h e tu se vidi poprilicno da mu je potrebno jos malo snage ali i to se resi cipovanjem. BRat je zakazao cipovanje za sledecu nedelju , povecace snagu za 30 do 35ks, znaci sa 110 na 130ks maksimala je na 140. U Nemackoj u servisu mu naplacuju tu uslugu 250e uz 2 god garancije .
                Nivo buke je mali tj potpuno podnosljiv posto sam ga vozio oko 8h na autoputevima i stvarno je ladja za pozeleti. Potrosnja na 120 6l ali na 150 vec skace na oko 7,5l koliko sam ga i najcesce vozio. Uz cip i vise snage ide naravno i pad potrosnje goriva.

Comment

• hagor
                  CBC Senator XXL
                  • 05.12.2007
                  • 362
                  • Krusevac

porast potrosnje goriva, nemoj da se zavaras da sto ga brze vozis sa cipom da ce manje da trosi !
                  BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
                  Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• gogi11
                    CBC Senator XXL
                    • 26.10.2009
                    • 790

Neke ustede ce biti ali u kom rezimu voznje videcemo, no na istu tezinu karoserije nesto vise snage svakako ce dobro doci a potrosnja ce svakako pasti manje ili vise ...pre ovo prvo.

Comment

• goran6
                      CBC Početnik
                      • 23.01.2011
                      • 4
                      • banjaluka

Originally posted by gogi11
                      Posto sam pre nedelju dana bio na putu do Italije i Austrija bas u tom C5 1.6 hdi mogu samo da potvrdim izuzetan kvalitet udobnost i malu potrosnju .
                      Ono sa cime nisam zadovoljan je ubrzanje preko 1ookm /h e tu se vidi poprilicno da mu je potrebno jos malo snage ali i to se resi cipovanjem. BRat je zakazao cipovanje za sledecu nedelju , povecace snagu za 30 do 35ks, znaci sa 110 na 130ks maksimala je na 140. U Nemackoj u servisu mu naplacuju tu uslugu 250e uz 2 god garancije .
                      Nivo buke je mali tj potpuno podnosljiv posto sam ga vozio oko 8h na autoputevima i stvarno je ladja za pozeleti. Potrosnja na 120 6l ali na 150 vec skace na oko 7,5l koliko sam ga i najcesce vozio. Uz cip i vise snage ide naravno i pad potrosnje goriva.
                      Citao sam da se cipovanje kvalitetno radi i u Beogradu napr. kod Curcica BMW,sta ti mislis o tome i da li znas koja je cijena otprilike?

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790

Iskreno nemam iskustva sa tim , ali ce se vec neko naci ko ima valjanu informaciju ili malo probaj da iskoristis opciju pretrage po forumu pa ces naci 100% informacije.

Comment

Working...
                        X