Škoda Fabia htp 2003. god.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dijabolik
    CBC Član
    • 19.01.2011
    • 13
    • Beograd

Re: Škoda Fabia htp 2003. god.

Hvala svima na komentarima, ipak odustajem od fabie, nije ono sto sam mislio, barem ne za te pare. Stigao sam do forda, pa da vidim sta cu.

Comment

• Zafira B
      CBC Početnik
      • 09.10.2010
      • 1
      • Smederevo

Kupi slobodno ovu 1.2 sa tri klipa.Odlican auto, vozim takvu sluzbenu 2004 god ima oko 540.000 km.
      Pitanje kakve su ti aspiracije ali ovaj auto zadovoljava osnovne potrebe.Fakat je da cim ima ugradjen plin nije mazena i presla je malo vise nego sto pise...Vozio sam vise tipova tih malih automobila i misljenja sam da je bolja od Corse,Punta,Clia..

Comment

• ninoslav
        CBC Član
        • 30.03.2007
        • 21
        • Zajecar

pozz, pre nedelju dana sam postao vlasnik skode fabie 1.2 htp... e sad posto sam citao sve i svasta o tom motoru slab, te 3 cilindra, itd itd... moj utisak je extra prezadovoljan, nisam mogao da verujem kako to ubrzava, pre toga sam imao i vozio eskorta 1.6 16v, corsu 1.4 8v, vectru b 2.0 dth(josh uvek je imam), sa ovim mogu da se trkam ubrzava fenomenalno... tako da ne odustaj btw gledaj sto rece neko da ima istoriju servisiranja... jedno veliko bravo za nemce i skodu ipak je to motor nemac tako da se ne brines...

Comment

• legenda
          CBC Senator XXL
          • 28.03.2009
          • 1345
          • Beograd

http://www.youtube.com/watch?v=nIH5WFxz ... re=related
          http://www.youtube.com/watch?v=SN3bHuNB ... re=related
          Cuj samo zvuk ove ibize sa K&N ...do 120 ide lepo,preko nije bas...za grad odlican autic

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Originally posted by ninoslav
            pozz, pre nedelju dana sam postao vlasnik skode fabie 1.2 htp... e sad posto sam citao sve i svasta o tom motoru slab, te 3 cilindra, itd itd... moj utisak je extra prezadovoljan, nisam mogao da verujem kako to ubrzava, pre toga sam imao i vozio eskorta 1.6 16v, corsu 1.4 8v, vectru b 2.0 dth(josh uvek je imam), sa ovim mogu da se trkam ubrzava fenomenalno... tako da ne odustaj btw gledaj sto rece neko da ima istoriju servisiranja... jedno veliko bravo za nemce i skodu ipak je to motor nemac tako da se ne brines...
            Koliko ti trosi?
            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• ninoslav
              CBC Član
              • 30.03.2007
              • 21
              • Zajecar

pazi kad sam je uzeo to je bio put po BG-u nekih 50km (devojka morala sve trezne centre da obidje) i od BG-a do ZA ... e sad ako onaj putni komp ne laze potrosnja se kretala od 6.1- 6.3 l/100km ... sad sam isao malo dalje mislim konstantne voznje od 1h i potrosnja sa 4 osobe u kolima je pokazivala 5.6 l/100km..
              ali da ti kazem moze josh da se spusti, auto je samo tako zivahan i bukvalno te vuce da mu dajes gas, pogotovu zvuk motora , ja mom tati ne mogu da objasnim da on ima 3 cilindra pa ti vidi...

Comment

Working...
              X