Resio sam da kupim gore navedeni auto, pa me zanima vase misljenje o njemu. Dakle, potrosnja, delovi, servisi... I sve ostalo cega se setite. I ako neko zna kakav je ovaj sa metanom, cuo sam da ovi fordovi imaju nekih problema sa ugradnjom gasa...
2001 Ford Focus 1.6 metan
Collapse
X
-
Re: 2001 Ford Focus 1.6 metan
Konkretno me zanima vase misljenje za ovaj ford http://www.polovniautomobili.com/oglas9 ... _16_metan/?
-
-
Ko ce to ovde da servisira, po kojoj ceni i koliko mesta za tocenje metana ima u Srbiji?
Ugradjen uredjaj za pogon na metan a na kilometar satu ima 120k dok je godina proizvodnje '01. Jos verujes u Deda Mraza?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Ipak bih ostao na ovom 1.6, o njemu stvarno cuo sve samo u superlativu. A to sto ne moze da se ugradi plin, jeste mana, ali sta da se radi. Kad se kupuje auto za 3000-3500 eura, mora da ima mane. Pa ako mu je samo to mana, neka ga, posto sam cuo da i ne trosi mnogo. Ipak sam se ponadao za ovaj metan, ali onda sam ipak otvorio oci.(deda mraz ne postoji)
Comment
-
-
Za srce ste me sada ujeli... kako ću sad čekati poklon sledeće nove godine... šmrc.... A ko mi je do sada onda donosio poklone??'
Naravno da ne treba kupovati vozila sa ugradjenim fabričkim ili bilo kakvim gasom iz inostranstva.
Pored toga što se ne zna stvarna istorija, obično su uredjaji koji nikad nisu ovde ugradjivani (nije uvek tako ali većinom jeste) pa nema delova ni znanja bogami. Druga stvar je što se tamo retko ko odluči da ugradi gas u polovan auto jer je preskupo u odnosu na cenu auta već se ugradjuje u novo vozilo ili je već u fabrici ugradjeno. Za deda mraza ste sami objasnili tako da...
Comment
-
-
A kako uopste proveriti kilometrazu? Kazu bitno je da ima servisnu knjizicu, a oni ih stancuju samo tako. Sad bih rekao onu cuvenu "Koja smo mi zemlja je...." samo da nije toliko ofucana! Ja znam coveka koji godisnje napravi 3600 km. Znaci kad on bude prodavao automobil, bice smeh na sve strane kad cuju kolika je kilometraza, a on ni kriv ni duzan.
Comment
-
-
Batali radnju i kupuj nešto drugo. Veruj mi da je vozilo max raubovano, a moji prethodnici su to sve napomenuli, ali ponoviću:
daleko veća km od navedene
mali broj pumpi
problem broja i cene servisa
Pametnome dovoljno!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ako je prvi vlasnik morao je ići u garantnom roku na servise, pogledaj kilometražu i datume pa sračunaj...
Comment
-
-
Moja zena poseduje Skodu Feliciu 2001.god.
Presl je 82 000 km, er je vozena kao 2.auto u kuci.
Nije nemoguce, ali je izuzetno redak slucaj da se naidje na takvo vozilo.
U svakom sl, happy hunting!
Comment
-
-
Off pitanje:kako registrovati tako nesto ako ima ugradjen metanski uredjaj od preko?i naravno upisan u carinske papire.neko kaze da ne moze proci nigde nikako,bolje da je ocarinjen bez upisivanja CNG uredjaja.To mi zvuci glupavo,sta onda npr raditi sa fiat vozilima u koje se fabricki ugradjuje CNG,a boce za plin su u patosu ugradjeneKo leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Comment
-
Comment