Automobili sa lizinga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cici_ban
    CBC Početnik
    • 19.02.2011
    • 6
    • Irig

Automobili sa lizinga

Jedna nasa lizing kuca prodaje auta oduzeta sa lizinga. (Weltauto, ako cemo zapravo)
    Konkretni modeli koji me interesuju su Opel Astre III 1.4b, bele, iz neke flote, sa razlicitim opremama su, neke sa ugradjenim plinom, od 150-190000km predjenih.
    Ono sto mi bode oci je cena za sve 5650 evra, sto je oko 1500 evra manje nego za slicne u oglasima na placevima.
    U cemu je stos? Otkud jeftinije?
    Zna li neko iz cije su flote, tj. kako su rabljene?

PS Admin, slobodno prebaci ovo ako vec postoji slicna tema.
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Automobili sa lizinga

Taxi
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• cici_ban
      CBC Početnik
      • 19.02.2011
      • 6
      • Irig

I mislio sam da je tako neso. kao Koreanci u filmu TAXI
      Ali, opet, lizing kuce drze cene. Ipak bih ocekivao da je cena najmanje poput one na placevima.

Comment

• Dzoni_mkv
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2007
        • 875
        • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ako ovi daju garanciju na te Astre kao sto im pise na site, onda te mnogo zabole sto je to bilo taxi vozilo. Zasto mislis da su vozila sa placeva presla manje od tih Astri? Ako je vozilo redovno odrzavano, uradis servis, mozda preventivno zamenis set kvacila, pretreses trap prilikom kupovine (odnosno odaberes onu u najboljem stanju) i ovo moze da bude dobra kupovina. Ponavaljam ako daju garanciju na vozila kao sto pise.
        You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

Working...
        X