ROVER 45 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: ROVER 45 1.4

I meni se svidja rover 45...da li je bilo koji 1.6 motor hondin i ima li delova za njega...koliko ti motori imaju ks i kakva im je konstrukcija(broj ventila,bregastih,promenljiva geometrija ili ne)...unutra izgleda kao limuzina vise klase i rekao bih prilicno kvalitetan...kakva je situacija sa trapovima,odgovaraju li delovi od nekog drugog vozila...da li oni farovi mogu negde da se kupe pa makar i kineski...voleo bih da se na ovom mestu apsolvira rover,a Japanac neka pomogne

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

ako je pocetni broj motora d16 to je hondin motor i apsolutno sve odgovara od japanca, takodje su delovi trapa od honde, pretezno concerto posto se radilo na platformi tog modela

sto se tice limarije i svetlosne grupe, tu je malo problem oko nabavke ali nije nemoguce

ono sto je teze nabaviti, po pravilu je i skuplje pa samim tim se odrazava na isplativost voznje odredjenog modela.. Nemojte misliti da vam far ne treba, svako me se desi da cvrkne ili ga neko cvrkne pa onda na tehnickom ne moze da prodje pa ni da registruje automobil

Cuo sam da ima problema sa menjacima ali nisam imao direktna iskustva, ono sto odgovorno tvrdim jeste da je roverov motor imao problema sa glavom a dihtung mu nije bas jeftin(metalni je)

inace je dosta siromasniji opremom od honde, na prvi pogled se ne oseti dok ne provozas jedan i drugi automobil

Comment

• legenda
        CBC Senator XXL
        • 28.03.2009
        • 1345
        • Beograd

Hvala Japanac,jasno je meni sta valja,samo je hondica otprilike duplo skuplja...kao i mnogi i ja se ponadao da vozim hondu u jeftinijem izdanju,ali ko ne plati na cupriji,platice na kapiji

Comment

• mirdza
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2005
          • 2437
          • Katowice (PL) / Banja Luka
          • AGP / W126

U Roveru 25 i 45 nije bilo Hondinih benzinaca i kao sto je napisano tamo je K-serija.
          Nije problem u motoru nego u vlasnicima koji ga drndaju... Moj je presao 250.000km bez problema, a nije imao lagan zivot. Jednostavno, ne smijes da ga stisces dok se ne ugrije na radnu temperaturu i moras da ga hladis poslije ostrije voznje.
          Oprema i dizajn su stvar ukusa...

U poljskoj su dijelovi dostupni bez najmanjih problema. Ako je u Srbiji tako kako je - odustani!
          Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• pizon
            CBC Početnik
            • 07.07.2012
            • 1
            • pozarevac

Odg: Re: ROVER 45 1.4

Originally posted by VladaNS View Post
            ljudi, nema potrebe za dizanjem tenzije..rekli smo svoja mišljenja i iskustva, i to je ok..ja sam čuo sa više strana da je auto nekvalitetan, za delove i servise ne moram ni da čujem, dovoljno je što nigde nisam video servis za rovere...naravno da sam se raspitivao za isti jer je lep a jeftin, ali sam posle saveta koje su mi drugi davali odustao od tog auta.
            Što se tiče hondinog motora, mislim da JESTE hondin motor 1.4 u roveru 214, to su modeli koji su se pravili krajem 90-ih, za novije ne znam..
            Pozdrav svima, e ovako. Svi su mi govorili NE rovera i a niko od njih nije se ni vozio u njemu a kamoli ga imao. Za predjenih 11000 km zamenio sam mu samo ulje i filtere u ovlascenom servisu i kostalo me je 6000 din. Auto je 95`god. i presao je 301000 km. Uvezen je iz Italije 2009.god. Tovarim ga kao magarca sa klimama i alatom. Kompletno vesanje je njegovo fabricko ima abs, klimu, kozu, siber, servo, grejace svega i svacega i sve sto ti padne napamet. 2009 mu je menjana set kvacila korpa, lamela. U hondinom servisu za 12700 din. Imam servisnu knjizicu. Delova ima kolko oces, a mozes i da kupis stranca za 500 e.

Comment

• gorans
              CBC Senator XXL
              • 09.03.2010
              • 1525
              • Beograd

Odg: ROVER 45 1.4

Ako ga do sad nije kupio,nece ga ni kupiti a ako ga je kupio,do sad se upoznao odlicno sa autom.
              Naravucenije-citaj datum kad je covek hteo da kupi auto.

Comment

Working...
              X