Imam dilemu koja od ova dva automobila kupiti!?Da li otici do inostranstva ili ovde pazariti?Pratim oglase vec neko vreme i primecujem da je Honda 1,6 veoma retka u oglasima.Mislim da su motori i za jedan i za drugi auto slabi pa sam se odlucio za motore 1.6.Hvala unapred na vasim komentarima i sugestijama.
Toyota Corolla 1.6 vs Honda CIVIC 1.6 dilema
Collapse
X
-
Re: Toyota Corolla 1.6 vs Honda CIVIC 1.6 dilema
Ako je ova novija honda,8-me generacije(ona sto sija kao space shuttle)onda definitivno honda...7-ma generacija(menjac kao na kombiju),moze ali samo sa 3-ja vrata...6-ta generacija(va)uzmi 1.4 i uzivaj...toyota isto nema zaheba,ali nemoj onu ruznu(sa 2 okrugla fara)...u svakom slucaju pre honda
Comment
-
-
Što!? Ružna je baš ta verzija sa 5-oro vrata koju si postovao da je u pitanju neka sa 3 vrata i sport opremom ona je daleko lepša.
Po meni su oba automobila dobra i 1.6 VVT-i, i 1.6 VTEC su dobri agregati koji su relativno štedljivi za benzince. S time što je Corolla ipak malo ozbiljniji auto od Civic-a.Das Auto.
Comment
-
-
Ova sa 5v što je Lauda okačio je 7 gen a ovaj sa tri vrata isto 7 gen ali restyle - prepoznaje se po novim farovima, malom redizajnu i savremenijem enterijeru.
- ovo je restyle, 3V model izgleda bolje od Corolle
http://www.honda.hr/automobili-arhiva/ ovde ima pregledna arhiva modela.
Corollu možeš još i da biraš, Honda se teže nalazi, mislim na restyle model.
Comment
-
-
Izbor ti je veoma jednostavan,koji god brend da izaberes neces pogresiti , jedino sto bi kod mene bilo presudno je stanje kola koja budes gledao,u prevodu ako natrcis na dobro ocuvanu corollu uzimaj i obrnuto.Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
Comment