Hyundai Coupe MK2 VS Lancia Lybra VS Alfa 166 VS Alfa 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 230
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2007
    • 775
    • Semberija

Hyundai Coupe MK2 VS Lancia Lybra VS Alfa 166 VS Alfa 156

Šta biste vi odabrali i zašto?
    Konkretno, kada su motori u pitanju, situacija je sledeća: Coupe - 2.0; Lybra - 1.8 + LPG fabrički; 166 - 2.4 JTD; 156 - 2.0TS ili 1.8TS.
    Svi su 2002. godište (osim Lybre, koja je 2000.) , i svi su skoro iste cene, +-250€
    155+75=230
    VIVA LA VITA!!!
  • Graha
    CBC Veteran
    • 21.01.2011
    • 141
    • Beograd
    • mazda 121

Re: Hyundai Coupe MK2 VS Lancia Lybra VS Alfa 166 VS Alfa 156

Hyundai coupe - auto izgleda momacki, a i sasvim lepo ide

Comment

• MasterChief
      CBC Član
      • 16.03.2010
      • 64
      • Šabac
      • VW Golf mk5 1.9 TDI

Što se tiče Coupe-a ja sam merkao jedan, i probao sam istog, i mogu ti reći da ono što piše na internetu ("if you are taller than 6ft(180cm) you will have problems with fitting in this car") je poprilično istinito, mada ja sam visok 188, i auto je zaista tesan. Koliko sam se ja informisao taj 2.0 CVVT nije loš, i da je Coupe jedan od Hyundai-evih flagship modela tako da je malo bolje sklopljen. Ali ja sam pogledao par komada i nekako mi je enterijer sav od neke ljute plastike, i kad se voziš škripucka kao da je prešao 350k a ne 120k (realno na ovo se žale ljudi na netu), uopšteno koliko sam čitao nema nekih problema sa mehanikom ali ih elektronika malo muči (ne motronika neko ostala elektronika). Za Alfe bi već morao da se javi neko ko je upućeniji od mene, mada imaš Alfa 156 buyers guide u sticky, a 166 je već ozbiljniji auto u odnosu na ova dva, i daleko skuplji za održavanje. Lybra je navodno malo izdržljivija od 156-ce iako su pravljeni na istoj platformi, mada za ovo će opet morati da se javi neko ko je upućeniji od mene. Ali ne kapiram poređenje Coupe je zujka za mlađe ljude, dok su ostali već limuzine, zavisi šta očekuješ od auta.
      Das Auto.

Comment

• 230
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2007
        • 775
        • Semberija

Pa i ja sam mlađi čovek
        Ja imam već 2 godine Lybru (1.8), a ovaj bi automobil trebalo da zameni Alfu 155 (1.8TS), ako Bog da.
        Temu sam postavio jer me zanimaju vaša rezonovanja, to mi je najbolji način da objektivno sagledam situaciju
        155+75=230
        VIVA LA VITA!!!

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Pa sve zavisi za šta ti treba auto. Ako ti treba isključivo momački auto onda Hynadi, ako ti treba neki komotniji auto onda Lybra ili 156. Koliko znam Lybra je nešto udobnija od 156 ali Alfa bolje pegla krivine jer ima kompleksniji i samim tim osetljiviji trap. Alfa je mnogo više sportski nastrojena od Lancie. Alfa 166 je već klasa za sebe, ona je u rangu sa Kappom. Ja bi se dvoumio između 156 2.0 TS i 166 2.0 V6 TB ali bi gledao i jednu i drugu bez ugrađenog plina koji bi obavezno kasnije ugradio, ali to je samo moja tačka gledišta

Comment

• MasterChief
            CBC Član
            • 16.03.2010
            • 64
            • Šabac
            • VW Golf mk5 1.9 TDI

Evo malo pomoći, prelistaj ovaj forum ako si zainteresovan za Coupe-a. http://www.newtiburon.com/
            Ovo mu ga dođe kao vwvortex za hyndai-a. GK je oznaka za kako ga ti zoveš mk2.
            Das Auto.

Comment

Working...
            X