audi a8 3.7 pomoc oko kupovine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slobomiha
    CBC Početnik
    • 17.07.2010
    • 7
    • negotin

audi a8 3.7 pomoc oko kupovine

E pa ovako dobio sam dobru ponudu da uzmem jedan a8 3,7 .sa ugradjenim sekvent plinom
    E sada znam da je skupo odzavanje, registracija, potrosnja, ali bih hteo malo vise saznati o tom autu, nasta treba obratit paznju.
    voleo bih da mi neko napise iskustva sa tim autom, koliko prelaze, neke cene odrzavanja , potrosnja, posto vidim da su vise zastupljeni 4,2 u odnosu na ovaj 3,7 kakav je motor, sta obratiti paznju na tiptronik menjacu
    molim vas pomozite , samo nemojte ono "cim ti pitas za potrosnju nije to auto za tebe", vec hocu da se dobro informisem dali da se upustam u tu avanturu ili ne?
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: audi a8 3.7 pomoc oko kupovine

ja bih samo posao od ovoga:
    za model od 2003-4
    "Ukupni troskovi Vase polise osiguranja i taksi su: 174634.50 dinara + provizija banke ili poste za svaku uplatnicu."

za model 1999
    "Ukupni troskovi Vase polise osiguranja i taksi su: 131153.00 dinara + provizija banke ili poste za svaku uplatnicu."

i ,ja licno,bar,nikad ne bih dao za neki auto koji nije nesto specijalno tolike pare za registraciju,ili nije nov....

da je onaj 6.0 w12,pa i ajde ,imas neku masinu i das te pare i ne zalis toliko
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• slobomiha
      CBC Početnik
      • 17.07.2010
      • 7
      • negotin

Ma ne interesujeme registracija i ovako ce se voditi na invalida, vec me interesuju njegove vrline a pogotovu mane

Comment

• SOLOCO
        CBC Član
        • 22.10.2007
        • 41
        • NIS

....prijatelj koji ga ima kaze da trosi znacajno manje od 4.2...po njegovim recima oko 13-14 ltr kombinovane voznje,naravno automatski menjaci su im slaba tacka i mahom su do 200tkm svi vec remontovani(nije pravilo)...on je njegov takodje radio,popravka mu je ispala oko 2000 e ali u becu...kod nas ti je remont do 1000e.....znaci bolje je uzeti neki ako znas da je radjen menjac.....normalno zupcasti kais na vreme menjati(ako se padne interval kod tebe-spremaj dobre pare)...auto udoban, brz, mocan...malo ga vreme gazi.....a ukoliko si ipak spreman da izdrzavas investicije oko njega.....uzimaj

Comment

• slobomiha
          CBC Početnik
          • 17.07.2010
          • 7
          • negotin

Jer zna neko , posto do sada nisam u vlasnistvu imao automatika, nasta treba obratiti paznju prilikom kupovine auta sa tiptron menjacem? Kako primetiti da nepravilno radi, dali mora da salta uvek mirno bez cimanja?

Comment

• Durango
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2006
            • 590
            • Zemun, Srbija

Menjaci im nisu jaca strana, tako da na njih posebno treba obratiti paznju pored svega ostalog... Najbolje je da ga u nekom Audijevom servisu pregledas detaljno, pa ti tamo mogu uraditi i dijagnostiku menjaca... Treba mekano i brzo da salta, bez pauza i cimanja... U saltanju ne smes da osetis gubitak snage, nesto slicno kako kada lamela proklizava kod manuelnog menjaca...
            Bez obzira na sve, obavezan je pregled tako skupog vozila u servisu.... Jer ti tesko da mozes uociti neku nepravilnost za recimo 15-20 km, koliko ces ga probati kada ga budes kupovao...
            Obzirom da su svi nakrcani opremom za to vreme, sa bezbroj prekidaca i elektronskih pomagala za sve i svasta, treba ocekivati ne tako retke kvarove, koji nisu nimalo jeftini... Za taj auto je sve skupo, kao i za Mercedes S-klase i BMW serije 7, bez obzira sto je vec relativno star...
            MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• slobomiha
              CBC Početnik
              • 17.07.2010
              • 7
              • negotin

Ma svestan sam da odrzavanje nije jeftino, ali nemora da padne kod mene da menjam menjac
              Osvesti sam se malo i upravu ste , nije meni potreban taj auto . ostajem pri svojoj e39-tki do daljeh
              hvala

Comment

Working...
              X