Šta kupiti do 3000 € ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mario1987
    CBC Član
    • 18.07.2009
    • 40
    • Pozarevac

Re: Šta kupiti do 3000 € ?

U pravu si. Ima istine u tome sto kazes. Ipak je i ovaj auto star 11 godina. A za to godiste sa tom opremom i ako izgleda kao na slici, za te pare je extra. bar ja tako mislim.

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Realno,da bilo ko od nas prodaje taj auto za te pare i dodje neko da ti zakera za prljava sedista,sta bi mu rekao.Ja bih mu tog momenta odgovorio da auto nije na prodaju od ovog momenta,za njega.

Comment

• 230
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2007
        • 775
        • Semberija

Nije u tome poenta, ja sam danas prodao svoju Alfu75 staru 21 godinu, a sedišta su i dalje bila kao nova. Ako se vlasnik ne ponaša domaćinski prema autu, fleke na sedištima i dotrajalost diskova su najmanji problem. To su ljudi koji iz instrument table izvade diodu da im "ABS" upozorenje ne bi sijalo, umesto da osposobe ABS. Kakav je to čovek, kojem ne smeta da sedi svaki dan u takvom ambijentu? Od takvih ljudi ne treba kupovati auto.

Konkretni primerak je interesantan, zato bi trebalo što pre ga pogledati uživo, i što reče SAABotražitelj, propitati vlasnika
        155+75=230
        VIVA LA VITA!!!

Comment

• mario1987
          CBC Član
          • 18.07.2009
          • 40
          • Pozarevac

Da, da... Nagledao sam se takvih koliko hoces. Kad ugasi ABS lampicu jos je u dobro ali kad ugasi check engine lampicu, e to je veliki problem.
          Kada budem video auto uzivo i propitam vlasnika javljam vam utiske. Ja bih voleo i da zakacim auto na dijagnostiku pre kupovine, ali ne znam gde cu se naci sa njim da bih to mogao da odradim.

Comment

• Cherokee_NS
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2009
            • 802
            • Novi Sad

Posto je Reno, uzmi auto i oteraj na pregled u neki od ovlastenih servisa (HIT, Reno Sava itd), mislim da se pregled placa 20-30 eura... Cuj se telefonom jos za detalje
            Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

@gorans
              "...pa jos i da ima nove diskove"

Nije stvar da li su diskovi istrošeni, ali ako su izbrazdani, znači da nije menjao pločice dok ne dođu do gvožđa. A ako nije to radio na vreme(!), pitanje je šta onda jeste. Ponekad se pojavi neko groblje od auta koje se ne isplati uzeti pa da ti ga i džabe da.
              ex SAABotražitelj

Comment

• mario1987
                CBC Član
                • 18.07.2009
                • 40
                • Pozarevac

Originally posted by SAABotražitelj
                Ponekad se pojavi neko groblje od auta koje se ne isplati uzeti pa da ti ga i džabe da.
                U pravu si. Ako ti posle toga moras non-stop da ga popravljas i visis kod majstora, onda se ne isplati i da ti ga pokloni.

Comment

• mistermobil
                  CBC Senator XXL
                  • 09.11.2008
                  • 469
                  • pecinci

Ja bih pre uzeo Vectru,lepsi mi je automobil,a nekako i pouzdaniji od lagune1.Benzinac 1.8 sa plinom npr ili 2.0.Naravno limuzina.
                  Ko leti,vrijedi
                  Ko vrijedi,leti
                  Ko ne leti,ne vrijedi..
                  (Grunf,TNT..)

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

nastavljamo dalje sa temom, sta kupiti do 3000 eura...
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

LJudi ako moze mala pomoc

Imam 3000 u rukama, kolega sa posla prodaje Punta mk2a jtd 80KS sa HLX opremom. 2002 god, znam da mu je to drugi auto u kuci, sluzio je za prevoz deteta do vrtica, zene do posla, put do mora, tazbine... garaziran je, nema nikakva ulaganja, 5 vrata. Uradjen veliki servis, zamenjeno komplet kvacilo, sredjen trap, kocnice, klima sredjena i dopunjena, sada je na satu 120 000. Ulje menja na 5000. Cena 2800

Sta mi preporucujete, da ga uzimam ili da trazim nesto drugo? Ono sto mi odgovara jeste sto znam istoriju auta, covek nije preprodavac, vozio ga je 4 godine, kaze da je bez ulagnja i verujem mu. Ne odgovara mi registracija ali sta je tu je.

Koji su specificni problemi koji se javljaju na tim motorima i koliko mogu da predju bez otvaranja? Koliko kosta redovan servis otprilike (zamena ulja i svih filtera)? Da li ta verzija JTDa ima plivajuci zamajac? Koliko kostaju recimo plocice i paknovi, amortizeri, krajevi spona... Generalno da li je skup za odrzavanje?

I da li mi preporucujete neki drugi auto do 2800? Predlagali su mi Saxo 1.5D ali ga nemam od poznatog prodavca nego bi to bilo sa placa. Kod Pug 206 me plasi cena odrzavanja...

Imam strogo ogranicen budzet i nemam pare za kasnije popravke, barem ne neke vece. O JTD motorima sam cuo da prelaze poprilicno, sve najbolje, moraju da imaju i neku manu za koju ne znam.
                      Ako moze neki komentar pre svega o odrzavanju pomenutog Punta, hvala unapred
                      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• alexa05
                        CBC Senator XXL
                        • 23.07.2006
                        • 1769
                        • Smederevo
                        • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Ako je sve kako kazes mislim da je to to. O JTD motorima je dosta pisano na forumu tako da su reci hvale o njemu iznova suvisne. Skini mu jos 100e cisto da bude malo cenkanja, srpska posla, i pazari to ako ti odgovara. Po oglasima ih mozda ima i za manje para ali je pitanje sta se krije ispod hvalospeva prodavca.

Pozzz i mnogo TroubleFree km sa novim autom
                        EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• legenda
                          CBC Senator XXL
                          • 28.03.2009
                          • 1345
                          • Beograd

http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index ... page_id=35
                          Imas ovde cene delova pa pogledaj...sve najbolje za taj motor,prakticno neunistiv...ima i plivajuci i sve sto te plasi

Comment

• milan_g1
                            CBC Senator XXL
                            • 07.02.2007
                            • 863
                            • Karaburma

Hvala drugari, veceras idem po auto
                            Vec mu je spustena cena, 2800 je za mene. Znam da ima jeftinijih u oglasima ali ovaj mi je sigurica. Hvala za link, mnogo mi znaci, jos kad bi neko znao neki takav link za Saxa, cisto da uporedim, mada probacu i ja da pronadjem.

Javljam utiske i pravim noovu temu u automobilima clanova uskoro
                            "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• mario1987
                              CBC Član
                              • 18.07.2009
                              • 40
                              • Pozarevac

Jel stigla ta mašina? Kakvi su prvi utisci? Pozdrav

Comment

• milan_g1
                                CBC Senator XXL
                                • 07.02.2007
                                • 863
                                • Karaburma

Stigla, stigla!!!
                                Utisci su fenomenalni za sada, bice za neki dan predstavljen

JTD stvarno fino izvlaci, idem za vikend na put pa cu malo bolje da osetim auto. Ono sto sada znam je da je malo drugaciji osecaj za volanom u odnosu na nemacka vozila, inace sve je ok

Comment

Working...
                                X