Kupovina preko aukcije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladab
    CBC Početnik
    • 17.04.2010
    • 3
    • Beograd

Kupovina preko aukcije

Da li je neko imao iskustva sa kupovinom aukcijom (na sajtu balkanauto.com)? Ja sam zainteresovan da kupim auto do 7000 ili 8000 evra, i za to treba da se prvo polozi kaucija od 2000 evra. Koliko sam mogao da vidim svi automobili su iz Italije na aukciji?
    Izvinjavam se unapred ako sam duplirao ali nisam nigde uspeo naci slicnu temu.
    Pozdrav
  • vladab
    CBC Početnik
    • 17.04.2010
    • 3
    • Beograd

Re: Kupovina preko aukcije

Interesanto je da niko nema iskustva sa ovim tipom prodaje. Neko mi rece da ih se treba kloniti... ima li neko vise informacija posto su kola koliko mogu da vidim na aukcijskom sajtu ok??

Comment

• Ognjen
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2008
      • 438
      • Novi Beograd
      • -

Nemam direktno iskustvo, ali ynam drugara koji je kupio na taj način Cromu prošle godine. On je učestvovao u tim aukcijama gotovo 2 meseca dok mu ovo nije naletelo, odnosno da mu oni jave da je prošlo. Prošao je nešto skuplje nego da je kupovao kola po placevima, ali je on zadovoljan jer je dobio kola koja je tražio i koja su bila u onakvom stanju kako je i navedeno na sajtu.

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Evo link za aukcije u Francuskoj. Možda pomogne nekom. Moj komšija povremeno dotera neki odatle.
        ex SAABotražitelj

Comment

Working...
        X