hyundai coupe 2003

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alenas
    CBC Član
    • 21.01.2008
    • 102
    • negotin

hyundai coupe 2003

recite mi vasa iskustva ili ako nekog znate ko ima ovaj auto, nudi mi se u zameni 80000km ima predjenih 1.6 motor 100ks . da li ima neke stalne kvarove i sto se tice delova da li ih ima i naravno koliko mesta ima na zadnjoj klupi mada mi deluje kao veliki kupe ?
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Re: hyundai coupe 2003

Moje iskustvo je veoma skromno, naime vozio sam se u tom autu i to baš na zadnjoj klupi. Sa svojih 184 cm visine i 110 Kg nisam baš uživao u vožnji jer sam na svakom ležećem policajcu udarao glavom u nebo

Comment

• alenas
      CBC Član
      • 21.01.2008
      • 102
      • negotin

dobro meni ne treba za odrasle cisto da stavim klinca i zenu pozadi i kolica u gepek , nego ko ga god sam pitao kazu da je motor extra

Comment

• civi
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1492
        • Pozarevac

pa sad onako , po meni je u novijem to jest tom gk izgubio draz mnoge je limuzinski stelovan za takav izgled a posto se nov model nagojio performanse su slabije u odnosu na rd , inace 2.0 je extra a sa 1.6 su imali poprilicno problema poz inace rd ima gvozdeni blok za razliku od alfa bloka u novijem koji je alu...
        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
        - Kako to misliš, kočim?

Comment

Working...
        X