reno megan 1.9 dci karavan 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mpantovic
    CBC Početnik
    • 14.04.2011
    • 2
    • Kragujevac

reno megan 1.9 dci karavan 2008

pozdrav svima na forumu...
    razmišljam o kupovini polovnog auta...konkretno me zanima reno megan, karavan 1.9 dci i našao sam jednog 2008. godište...cena mu je nešto preko 7000 eura...prešao 128000km...od opreme ima uglavnom sve...
    e sada problem je samo u tome što sa kim god da pričam kažu beži od renoa i uopšte dosta ljudi u mom okruženju smatra da reno nije dobra solucija za kupovinu...
    imate li kakvih iskustava sa ovim novijim renoima i uopšte molio bih za savet da li je bolje uzeti ovakav auto ili 2-3 godine stariji pasat ili već šta...
    znam da je bilo sličnih tema ali baš sam došao u fazu da nemam pojma šta da radim...
    unapred hvala svima...
  • SHNAPSI
    CBC Član
    • 01.12.2010
    • 65
    • NIS
    • CITROEN XSARA 2.0 HD

Re: reno megan 1.9 dci karavan 2008

Imas na sajtu toliko komentara oko vozila pogotovu francuza i italijana oznoj malo dlanove pa istrazuj.Sva vozila osim zastave su vozila a garancije da ces pogoditi dobar polovan auto su kockarske fifiti - fifti .Izbor marke i tipa motora su individualni i zavise od predjenih kilometara godisnje ,budzeta za odrzavanje itd...neka dizajn bude posladnja tacka za odluku.,
    NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

• mpantovic
      CBC Početnik
      • 14.04.2011
      • 2
      • Kragujevac

Re: reno megan 1.9 dci karavan 2008

da...dizajn netreba da bude primaran ali je ipak jako bitan...meni samo nije jasno zašto ima dosta ljudi koji svrstavaju renoova vozila u loša a nikada ih nisu vozili...i zato me baš i interesuje mišljenje konkretno oko ovog tipa motora i auta uopšte...

Comment

Working...
      X