Hecbek,kupe ili nesto 3...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nerro7
    CBC Početnik
    • 17.04.2011
    • 3
    • Loznica

Hecbek,kupe ili nesto 3...

Pozdrav svima!

Ne mogu da se odlučim koji model da kupim. Već dugo razgledam, pregledam...
    Stvorila se lista par marki tj modela. Volim zadnju vuču, ali kod mene ima dosta brda a ja zimi putujem po Bosni pa mi to moozda moze stvarati problemčiće...
    Dvoja vrata mi odgovaraju, 4a manje više. Benzinci+plin je moj izbor, mada ni od dobrog dizela ne bezim. Došsao sam da mi pomognete i date savet sta kod kojeg modela valja ili ne valja..čisto da znam i konacno odaberem model pa krenem da trazim sto bolji primerak. evo liste:

Alfa R. 156
    Audi 80-90 kupe
    BMW e36 1.8is ili 2.0i(m50 ili m52 motor)
    Citroen Xantia
    Honda Civic ek 95-2000god
    Honda accord ~97god
    Lancia Delta ~94god
    Mazda 323F
    Mitshubishi eclipse 96god
    Nissan 200sx s13 s14
    Opel Astra f
    Opel Calibra
    VW g2, g3 i mooozda g4, corrado

Lista je enormna,razna auta su tu pa se dovodi u pitanje sta mi treba tj sta ocu od auta. Treba mi auto za grad a i za putovanje 500km dnevno. Znam da za put su limuzine ali ovi modeli mi se svidjaju. Takodje planiram manji tuning a kasnije dodavanje turba do 1.0bar ali otom potom. Potrosnja onako normalna ka malo povisenoj, znaci sve do 15l je super.
    Keš je tu do 5000evra.
    Hvala svima na pomoći unapred!
  • hagor
    CBC Senator XXL
    • 05.12.2007
    • 362
    • Krusevac

Re: Hecbek,kupe ili nesto 3...

imam eclipsa oko godinu ipo dana, posto si gledao oglase kontam da si ga video zeleni sa carbon haubom(ne predlazem mu da kupi moj auto jer ja u utorak radim zamenu za toyotu deshnjaka da ne bude zabune) . . . auto kao auto je ok, po gradu trosi od 13-15l benzina otvoreno ako ga milis po gasu 6.9l, odrzavanje, hmm, prednje plocice 3200din zadnje 2000din, ulje oko 4.5l staje ja sam koristio british petrol v5000 (950din/l), moj ne trosi ulje od menjanja do menjanja, mozda nesto mizerno ali se na skali ne primecuje . . . menjao sam kablove svecice i dihtung poklopca motora kostalo je 90e, u principu nije nesto preterano skup za odrzavanje, onako neki prosek, a od kvarova nisam nista veliko imao . . . trap im je malo mekaniji a nije ni jeftin, oko 300e . . . auto je izuzetno upravljiv i prijatan za voznju ako trazis takav tip "zujalice" ja iskreno nikad nisam imao auto sa 4/5 vrata i vise sam pristalica kupea, iskreno meni je voznja i na otvorenom sasvim prijatna bila i ne umarajuca, za dr ne znam . . .
    BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
    Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• nerro7
      CBC Početnik
      • 17.04.2011
      • 3
      • Loznica

Edit -Miki- :Ne citiraj post iznad svog podrazumeva se da odgovaras na njega ...

Naravno da sam ga video! Odlicno izgleda, samo bih mu ja nabacio druge felne mada i ove tvoje su super.
      Tako kako si ga opisao ne cini mi se lose...
      I ja vose volim kupee..

Comment

• nerro7
        CBC Početnik
        • 17.04.2011
        • 3
        • Loznica

Zaboravio sam da napomenem da cu ga vozitu (akobogda) svadog dana, znaci auto za svaki dan...

Comment

• -Miki-
          Moderator
          • 09.11.2005
          • 708
          • Valjevo
          • Honda Accord coupe cg4

Od automobila o kojima razmisljas ja bih ozbiljnije razmotrio :Accorda ,156 ,200 SX,eclipsa a dodao bih i seliku .Ima puno dobrih automobila i medju drugim markama ali najbitnije ti je stanje primerka koji nadjes dzabe ti od ferarija ako je grob.

@Hagor
          Otkljucana je tema o zameni pa pisi sta bi na kraju
          Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

Working...
          X