Pozdrav svima!
Ne mogu da se odlučim koji model da kupim. Već dugo razgledam, pregledam...
Stvorila se lista par marki tj modela. Volim zadnju vuču, ali kod mene ima dosta brda a ja zimi putujem po Bosni pa mi to moozda moze stvarati problemčiće...
Dvoja vrata mi odgovaraju, 4a manje više. Benzinci+plin je moj izbor, mada ni od dobrog dizela ne bezim. Došsao sam da mi pomognete i date savet sta kod kojeg modela valja ili ne valja..čisto da znam i konacno odaberem model pa krenem da trazim sto bolji primerak. evo liste:
Alfa R. 156
Audi 80-90 kupe
BMW e36 1.8is ili 2.0i(m50 ili m52 motor)
Citroen Xantia
Honda Civic ek 95-2000god
Honda accord ~97god
Lancia Delta ~94god
Mazda 323F
Mitshubishi eclipse 96god
Nissan 200sx s13 s14
Opel Astra f
Opel Calibra
VW g2, g3 i mooozda g4, corrado
Lista je enormna,razna auta su tu pa se dovodi u pitanje sta mi treba tj sta ocu od auta. Treba mi auto za grad a i za putovanje 500km dnevno. Znam da za put su limuzine ali ovi modeli mi se svidjaju. Takodje planiram manji tuning a kasnije dodavanje turba do 1.0bar ali otom potom. Potrosnja onako normalna ka malo povisenoj, znaci sve do 15l je super.
Keš je tu do 5000evra.
Hvala svima na pomoći unapred!
Ne mogu da se odlučim koji model da kupim. Već dugo razgledam, pregledam...
Stvorila se lista par marki tj modela. Volim zadnju vuču, ali kod mene ima dosta brda a ja zimi putujem po Bosni pa mi to moozda moze stvarati problemčiće...
Dvoja vrata mi odgovaraju, 4a manje više. Benzinci+plin je moj izbor, mada ni od dobrog dizela ne bezim. Došsao sam da mi pomognete i date savet sta kod kojeg modela valja ili ne valja..čisto da znam i konacno odaberem model pa krenem da trazim sto bolji primerak. evo liste:
Alfa R. 156
Audi 80-90 kupe
BMW e36 1.8is ili 2.0i(m50 ili m52 motor)
Citroen Xantia
Honda Civic ek 95-2000god
Honda accord ~97god
Lancia Delta ~94god
Mazda 323F
Mitshubishi eclipse 96god
Nissan 200sx s13 s14
Opel Astra f
Opel Calibra
VW g2, g3 i mooozda g4, corrado
Lista je enormna,razna auta su tu pa se dovodi u pitanje sta mi treba tj sta ocu od auta. Treba mi auto za grad a i za putovanje 500km dnevno. Znam da za put su limuzine ali ovi modeli mi se svidjaju. Takodje planiram manji tuning a kasnije dodavanje turba do 1.0bar ali otom potom. Potrosnja onako normalna ka malo povisenoj, znaci sve do 15l je super.
Keš je tu do 5000evra.
Hvala svima na pomoći unapred!
Comment