Golf 4 karavan, 1.9 TDI, 66kw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Šalica
    CBC Početnik
    • 20.04.2011
    • 9
    • Banja Luka

Golf 4 karavan, 1.9 TDI, 66kw

Da li bi mi neko mogao reći koliko mogu ovi motori preći...?
    Podrazumjeva se korištenje u normalnim okolnostima bez forsiranja i velikih tereta...
    Hvala!!!
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Golf 4 karavan, 1.9 TDI, 66kw

to je toliko diskutabilno da ne znam vredi li i pocinjati pricu. Nego reci ti nama, zbog cega to pitas? imas taj model ili zelis da kupis? imas neku povoljnu ponudu?
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Šalica
      CBC Početnik
      • 20.04.2011
      • 9
      • Banja Luka

Želim da kupim, a imam povoljnu ponudu pa me zato interesuje...
      Jedan kolega, Holanđanin, je ima a oni tamo moraju plaćati neke poreze...bla, bla...pa hoće da ga se riješi, pa bi mi je dao
      poprilično povoljno za naše uslove... 2500eura
      Odlično izgleda, nije udaran, sve super jedino me brine što je prešao 350.000 km.
      Šta mislite koliko mogu preći ovi motori???

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

e tako, premestena tema na odgovarajuce mesto a za ova tvoja pitanja javice se vec neko strucan da kaze koju.

Ako ima kompletnu servisnu istoriju, redovno i kvalitetno odrzavan, kilometraza nije toliko bitna. Skoro svaki koji se uveze je tu negde
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• kristina990
          Banovan
          • 13.04.2009
          • 1066
          • Srbija

dobro odrzavani prelaze oko 400000,mozda i vise...prednost je što znaš kilometražu,a s tim je i povoljna cena,većina vozila je na našim placevima s takvom kilometražom(a svima piše 110-160k km) ili lupana pa popravljana...ne razmišljaj mnogo,kupuj....

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

Kupi slobodno...i da uradis generalnu,znas na cemu si,a jeftinije dosta nego ovde...ako je odrzavan u ovlascenom servisu,jos 50.000 ces preci sigurno

Comment

Working...
            X