kupio bi audi 80 (1988-1991god) u malo losijem stanju pa ga polako sredjivao,sta mislite koliko je to pametno,sta da gledam da bude motor ili limarija u dobrom stanju,mada su oni svi uglavnom dosta presli i tesko je naci dobar motor. . .
kupovina auta do 2000e
Collapse
X
-
Re: kupovina auta do 2000e
To na kraju izadje 3000-3500 dok ga sredis a u medjuvremenu mu cena padne za jos 500-1000, a za te pare (kupovina + ulaganja) kupis neki manji noviji auto i jos ti ostane za servis, vozis se kao covek i ne brines.
Comment
-
-
Tesko da ce da nadje dobro jaje za 2000. A i ako ga nadje, to je auto star 20 godina i ne znam koliko je inteligentno kupiti ga kad za te pare moze da se nadje dosta mladji auto koji je presao u pola manje. Ako nadjes audi 80 koji je presao ispod 200000km ja secem onu stvar na kocke.Na plin se kuva, na dizel se ore, a na benzin se vozi.
Comment
-
-
jaje ima pocinkovanu karoseriju i to je jedan,ako ne i najbolji auto što se tiče limarije,ako nije udaran može da izdrži više od 30 godina...motor 1.8 gura do pola miliona...
ja sam ga imao i dan danas žalim što sam ga prodao,jbg bila mi preskupa vožnja na benzin...moj sadašnj golf trojka je obična kanta u odnosu na jaje...
ko je imao dobro jaje zna o čemu pričam...
Comment
-
-
Originally posted by kristina990a koji su to mlađi i bolji,da nije možda telekom it panda....dobro jaje ako nađeš kupuj i ne žali para...Originally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
Comment