Citroen C5 1,8 VS Citroen C5 2,0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pekazo
    CBC Član
    • 14.02.2008
    • 67
    • Beograd

Citroen C5 1,8 VS Citroen C5 2,0

Interesuju me par stvari oko ova dva motora ?
    da li je bolje kupiti 1,8 ili 2,0 ako zanemarim ks i dobijanje na brzini tj zanima me koje su prednosti a koje mane ova dva motora(ako ih ima). I sam verujem da je 2,0 optimalan motor za toliki auto ali ne znam da li krije u sebi neki "gremlinski" kvar sto naravno vazi i za dr. model motora,koji je razlog za tako malu cenu auta pri prodaji.Nasta treba da se obrati paznja pri kupovini i da li neko zna dobar(ali bas) servis za Citroen-e a da nije ovl. u Beogradu. Molio bih clanove koji imaju iskustva sa ovim autom i motorom iznesu svoje vidjenje i savete jer imam u ponudi oba modela. Sto vise informacija to bolje da mogu koliko-toliko da budem upoznat i naravno da ih teram u servis na detaljan pregled.
    Hvala svima unapred i Pozdrav
    ludo burazeru ludo
  • nexbg
    CBC Član
    • 29.08.2010
    • 13
    • Beograd

Re: Citroen C5 1,8 VS Citroen C5 2,0

Ja imam 2.0 16v i prezadovoljan sam... Za 45000km i 2 godine sam pored redovnog odrzavanja ulozio 150e i to ja odrzavam auto po principu cim nesto cagara sredjujem...
    Sto se tice nekih posebnih caka, proveri dobro klimu, ovi modeli imaju problm sa zaglavljivanjem leve ili desne klime zbog lose serije nekih zupcanika na klapni za preusmeravanja vazduga. Promena i sedjivanje toga ti je oko 200e...

Comment

• pekazo
      CBC Član
      • 14.02.2008
      • 67
      • Beograd

A reci mi molim te kako podnose plin i da li imas neki servis koji se nalazi u BG-u koji mozes da mi preporucis.
      Problem koji si naveo oko klime verovatno moram da proverim kod klioma-majstora tj. u servisu (mehanicar) mogu ili ne da to pogledaju. Kako se manifestuje kvar?
      Pozdrav
      ludo burazeru ludo

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

Originally posted by nexbg
        Promena i sedjivanje toga ti je oko 200e...
        Samo da te ispravim. Bila cena pre par godina. Zamena istoga je 9000 dinara plus ruke 1500 dinara
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• SANJA0708
          CBC Član
          • 06.12.2009
          • 89
          • paraćin

Prijatelju,izmi 2.0 stavi plin i teraj.Iskustvo je iz Xm-a 2.0 96 godište 97kw.Samo dobar majstor i gas!Potrošnja plina od 8.5-14!
          Kvarovi?nemam pojma!

Comment

Working...
          X